Riches of Midgard – Land and Expand, nieuw van NetEnt

Home » Riches of Midgard – Land and Expand, nieuw van NetEnt

NetEnt heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Riches of Midgard – Land and Expand.

Riches of Midgard – Land and Expand heeft 3 rollen, elk 3 symbolen hoog en 9 lijnen tijdens het basis spel. Het gebruikt een standaard Viking thema.

Hot Spot Reels

Naast de normale rollen zitten aan elke kant een enkel symbool dat ook draait tijdens elke spin. Deze symbolen tellen niet mee in de uitbetaling maar als je twee dezelfde symbolen krijgt dan start er een re-spin bonus. Deze rollen geven alleen hoge symbolen of blanco symbolen.

Twee dezelfde symbolen in de Hot Spot Reels en minstens 2 dezelfde op de rollen geven de bonus.

Alle Hot Spot symbolen op de normale rollen strekken uit en je ontvangt een gratis re-spin om een derde, dus een vol scherm te krijgen.

Gratis Spins Bonus

3 scatter symbolen geven 8 gratis spins.

Tijdens de gratis spins als er een scatter symbool voorkomt op rol 3 dan krijg je 2 extra gratis spins en tevens komt er een rij symbolen bij. In totaal kun je 7 rijen met symbolen krijgen en dan ook 29 lijnen in plaats van de 9 waarmee je start.

Uiteraard is de Hot Spot Reels bonus actief tijdens de gratis spins, maar nu komt er ook een wild voor op deze speciale rollen, die telt voor alle anders symbolen.

Oordeel

Riches of Midgard – Land and Expand is een beetje een aparte gokkast. Het basis spel is redelijk simplistisch en eerlijk gezegd ook niet heel interessant. Je hebt de Hot Spot Reels, maar dat is tijdens de basis spins ook niet heel interessant.

Het spel komt pas tot leven tijdens de gratis spins. Als je veel rijen symbolen krijgt en dus ook veel lijnen dan kunnen die Hot Spot re-spins leuk geven. Niet de meest hoge winsten zoals veel online gokkasten tegenwoordig doen, maximum uitbetaling is 435 per spin. Maar natuurlijk kun je meer dan een winnende spin krijgen.

Omdat het basis spel een beetje saai is en de gratis spins moeilijk te krijgen zijn is deze gokkast misschien niet de beste NetEnt release. En weet ik ook niet precies voor welke spelers deze is gemaakt.

Maar zoals altijd raadt ik aan om het zelf uit te proberen bij een van de betrouwbare NetEnt casino’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.