Rise of Athena, met vermenigvuldigende sticky wild symbolen

Home » Rise of Athena, met vermenigvuldigende sticky wild symbolen

Elke week dit jaar brengt Play’n Go een nieuwe online gokkast uit. Deze week is niet anders. De nieuwste titel is Rise of Athena.

Deze online gokkast gebruikt 5 rollen, elk 3 symbolen hoog en komt met 10 lijnen. Het thema is een klassiek Grieks thema met de god Athena als hoofd karakter.

Rise of Athena gebruikt standaard 10, J en Q symbolen en overige Griekse symbolen als Athena, helmen en uilen die als scatter dienen.

Rise of Athena heeft ook wild symbolen op rollen 2, 3 en 4. Deze wild symbolen kunnen ook vermenigvuldigen met x1, x2 of x3 en vermenigvuldigen elkaar als er meer dan een voorkomt in een winnende combinatie.

Gratis Spins Bonus

Krijg je 3 of meer scatter symbolen krijgt dan starten er 12 gratis spins.

Tijdens de gratis spins blijven wild symbolen op de rollen staan totdat de vermenigvuldiger afloopt. Dit betekend dat als er een x3 wild valt deze zal blijven staan en de volgende spin x2 betaald en daarna nog een keer x1 betaald. Hierna zal de wild verwijderen.

Je kunt geen extra gratis spins winnen.

Oordeel

Rise of Athena is een redelijk standaard gokkast. Het thema is niks nieuws en al vele malen gebruikt en ook de bonussen voelen niet heel vernieuwend. Maar dat betekent niet dat het een slechte gokkast is.

Het spel speelt soepel en is makkelijk te begrijpen. Geen moeilijke bonussen of vreemde winlijnen of ways. Gewoon een simpele online gokkast.

En het spel kan best leuk uitbetalen, zeker als de wild symbolen elkaar vermenigvuldigen. drie x3 symbolen vermenigvuldigen toch x27. Tevens betalen 5 scatters op deze gokkast 500 keer je inzet, wat ook best hoog is.

Ik denk dat veel spelers, vooral nieuwe spelers, Rise of Athena een goede gokkast gaan vinden. Maar dat deze ook weer snel vergeten wordt. Oordeel zelf en speel bij elk betrouwbaar NetEnt casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.