Rocco Gallo, nieuwe gokkast van Play’n Go

Home » Rocco Gallo, nieuwe gokkast van Play’n Go

Deze week heeft Play’n Go gekozen voor een nieuwe online gokkast met een kippen thema, Rocco Gallo.

En dit kippen thema mixen ze met Italië. Je vind er als symbolen diverse soorten groenten, kippen een haan en een vos. En als achtergrond een Italiaans dorpje en klassieke Italiaanse muziek.

Rocco Gallo heeft 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en gebruikt 20 lijnen.

Naast de genoemde symbolen vind je oom grote gouden eieren op alle rollen. Dit is het scatter symbool. De haan is trouwens het wild symbool en dat komt ook op alle rollen voor.

De maximale uitbetaling op Rocco Gallo is 10.000 keer je inzet, wat redelijk hoog is.

Rocco Gallo, Basis gokkast

Gouden Eieren

Tijdens elke normale spin kunnen er 2 gouden eieren op de rollen worden geplaatst. Hierna stoppen alle andere rollen met draaien. Dit geeft een hogere kans om de bonus te krijgen.

Directe Prijs Bonus

Krijg je 3 scatter symbolen dan start de Directe Prijs Bonus.

Je ontvangt 3 respins. Tijdens de respins komen er alleen gouden eieren, een vos (Vinnie Volpe) en een haan (Rocco Gallo) voor. Elk gouden ei geeft een geldprijs of een vermenigvuldiger. De geldprijzen worden direct uitgekeerd maar ook verzameld in een gouden pot boven de rollen. De vermenigvuldigers hebben alleen betrekking op het totaalbedrag van de gouden pot.

Elke keer als er een of meer gouden eieren voorkomen worden de respins gereset naar 3.

Als je Rocco Gallo in beeld krijgt zal hij het totaalbedrag van de gouden pot verzamelen. Als Vinnie Volpe in beeld komt dan zal hij de gouden pot stelen en start deze dus weer vanaf 0.

Als beide karakters tegelijk in beeld verschijnen zal Rocco Gallo winnen en dus de gouden pot prijs geven.

Respins blijven doorgaan totdat je er geen meer hebt.

Rocco Gallo, Bonus

Oordeel

Rocco Gallo is niet de meest vernieuwende of zelfs spannendste gokkast van Play’n Go. Het basis spel is erg standaard en doet niet meer dan alleen prijzen geven voor standaard combinaties. Het enige extraatje zijn de extra scatter symbolen waardoor je meer kans krijgt op de bonus.

Ook de bonus is niks nieuws, dit hebben we al vaker gezien. Maar op veel gokkasten, waaronder bijvoorbeeld Cash Truck, is die bonus spannender. Uiteraard is het wel mogelijk om veel te winnen aangezien de bonus maar door kan blijven gaan en de maximale uitbetaling 10.000 keer je inzet is.

Het thema is op zich wel geinig en niet te veel gebruikt.

Speel Rocco Gallo nu bij elk betrouwbaar Play’n Go casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.