Rome The Golden Age, nieuw van NetEnt

Home » Rome The Golden Age, nieuw van NetEnt

NetEnt heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Rome The Golden Age.

Zoals de naam al zegt gebruikt Rome The Golden Age een klassiek Romeins thema met helmen, tijgers en gouden munten.

Het spel heeft een vreemde opzet qua rollen. Deze zijn namelijk 3, 4, 5, 4, 3 symbolen hoog en gebruikt 20 lijnen. Het spel heeft speciale wild symbolen en scatter symbolen komen alleen voor op rollen 2, 3 en 4.

Deze gokkast komt met diverse bonussen, deze leg ik onderstaand uit.

Frame Collection

Als een gouden munt ergens op de rollen verschijnt (welke ook stacked (gestapeld) voor kunnen komen) komt er om die plek een frame.

Willekeurig kan zo’n frame geactiveerd worden. Dit frame wordt wild tijdens de volgende spin. En deze wild spreid uit een zal alle aangrenzende frames ook wild maken.

Oplopende vermenigvuldiger

Bovenaan de rollen staat links een meter die tot 200 oploopt. Elke gouden munt die voorkomt geeft tussen de 1 en 4 stappen op deze meter.

Als de meter vol is wordt de vermenigvuldiger rechts boven de rollen verhoogd.

Dit gaat in de volgende stappen: x1, x2, x3, x5, x7, x10, x12, x15, x20, x30, x40, x50, x75, x100, x200, x300, x500, x750 tot uiteindelijk x1000.

Deze vermenigvuldiger is niet actief tijdens de normale spins, maar wordt actief tijdens de gratis spins bonus.

Gratis Spins Bonus

Als je alle drie de scatter symbolen in beeld krijgt dan start de gratis spins bonus.

Alle frames die nog actief zijn betalen een prijs van tussen de 0,5 en 50 keer je inzet.

Je ontvangt 3 gratis spins. Tijdens de gratis spins komen er alleen munten voor. Elke keer als er minstens één munt valt dan starten de gratis spins weer op 3.

De bonus is klaar als je geen spins meer hebt of als je het hele scherm hebt gevuld met munten. Als dit lukt worden alle waardes van de munten vermenigvuldigd met x2.

Na deze spins wordt je totale winst vermenigvuldigd met de tot dan toe verzamelde vermenigvuldiger.

Oordeel

Rome The Golden Age ziet er geweldig uit en het thema werkt prima.

De Frames Collection bonus is een leuke bonus. De symbolen komen veel voor en het kan leuk uitbetalen als je een flink scherm vol hebt dat wild wordt.

Het verzamelen van de vermenigvuldiger is niet mijn favoriet. Het lijkt erop dat je maar blijft spelen om deze zo hoog mogelijk te krijgen. Het heeft veel weg van gokkasten als Holy Diver van Big Time Gaming.

De gratis spins bonus is top. Het is zo’n Lock ‘N Link bonus die we al veel zien. Maar vooral met een vermenigvuldiger tot aan x1000 kan erg veel betalen.

Over zijn geheel vind ik Rome The Golden Age een geslaagde gokkast. Ik zou het zeker uitproberen. Speel deze nieuwe NetEnt gokkast bij alle betrouwbare NetEnt casino’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.