Rotiki, nieuwe gokkast van Play’n Go

Home » Rotiki, nieuwe gokkast van Play’n Go

Play’n Go heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Rotiki.

Deze provider is bekend voor het uitbrengen van gokkasten met cluster pay. Sommige titels die dit gebruiken zijn enorm populair, zoals bijvoorbeeld Alice Cooper and the Tome of Madness en Lordi Reel Monsters.

Rotiki is een toevoeging aan deze gokkasten met een Hawaii achtig theme. Met diverse symbolen en maskers. En wild symbolen.

Het spel gebruikt 6 rollen die elk 8 symbolem hoog zijn. 5 of meer dezelfde symbolen die horizontaal en/of verticaal verbonden zijn tellen als een winnende combinatie.

Rotiki heeft een maximale uitbetaling van slechts 1.000 keer je inzet.

Rotiki, Basis gokkast

Respins

Als je een of meer winnende clusters krijgt dan starten er 3 respins.

Alle winnende symbolen worden vastgehouden en alle andere symbolen gaan draaien. Elk nieuw symbool dat het cluster verbeterd wordt ook vastgehouden.

Als je een rij met symbolen weet te vullen krijg je 3 extra respins.

Als respins klaar zijn dan gaan eventuele wild symbolen zelf draaien. Deze wild symbolen veranderen dan in een normaal wild symbool of een Hanumi of Whakarei symbool.

Hanumi zal alle clusters samenvoegen tot de hoogst betaalde. Whakerei veranderd alle symbolen in een cluster in een willekeurig masker symbool.

Rotiki, Respins

Schatkamer Bonus

Als je het volledige rooster vult met winnende symbolen dan start de Schatkamer Bonus.

Je krijgt een willekeurig aantal keuzes uit een rooster van diverse blokken. Elk blok geeft of geen prijs, een x1 vermenigvuldiger, +5 extra keuzes of een speciale x10 vermenigvuldiger.

Je wil zoveel mogelijk vermenigvuldigers vinden of het x10 symbool. Want dat is het maximum. De bonus is klaar als je geen keuzes meer hebt of dus x10 haalt.

Hierna wordt de totale winst van het winnende cluster vermenigvuldigd met de gevonden vermenigvuldiger.

Rotiki, Schatkamer bonus

Oordeel

Ik vind dat Play’n Go het beste is in het uitbrengen van dit soort gokkasten, met een rooster aan symbolen en clusters. Maar over Rotiki ben ik niet zo enthousiast.

Het thema is geinig en ook de respins en speciale wild symbolen zijn prima. Maar het wordt best snel wat saai. Het enige dat echt interessant is, is die schatkamer bonus, maar dan moet je wel je hele rooster weten te vullen, wat niet makkelijk is.

Ook is de maximale uitbetaling van slechts 1.000 keer je inzet is niet echt hoog en dus ook niet echt spannend.

Maar er zullen vast spelers zijn die wel kunnen genieten van deze gokkast. Dus speel Rotiki nu zelf bij elk betrouwbaar Play’n Go casino.

One Reply to “Rotiki, nieuwe gokkast van Play’n Go”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.