Royal Dynasty gokkast

Royal Dynasty, nieuwe gokkast van Stargames

0

Royal Dynasty gokkast is de laatste uitbreiding van Stargames aan hun inmiddels al best uitgebreide selectie van Novomatic gokkasten.

Royal Dynasty heeft 20 lijnen en als thema, zoals de naam al verraad, een koninklijke familie.

De koning fungeert als wild symbool. Maar daarnaast heb je ook nog de prins en de prinses. Krijg of 3 prinsen of 3 prinsessen om de gratis rondes te starten met een extra feature.

Je ontvangt bij beide bonus spellen tussen de 20 en 45 gratis rondes. Tijdens deze rondes zal het andere scatter symbool als wild voorkomen. Dus simpel gezegd. Krijg je de bonus rondes door 3 prinsen, dan zal de prinses tijdens de gratis rondes wild worden. En andersom. tevens kun je tijdens de gratis rondes, meer gratis rondes winnen door opnieuw 3 of meer scatter symbolen te krijgen. Je kunt op Royal Dynasty dus enorm veel gratis rondes ontvangen!

Ik vind het persoonlijk een leuke nieuwe gokkast van Stargames en ditmaal met ook wat meer lijnen dan we gewend zijn. Ook is het leuk dat tijdens de bonus ronde minimaal 20 gratis spins ontvangt, maar zelfs tot aan de 45.

Het zal geen geheim zijn dat ik fan ben van Stargames en denk dat iedereen die hier een tijdje gespeeld heeft hetzelfde vind. Dus veel succes met Royal Dynasty en alle andere gokkasten die Stargames te bieden heeft.