Sakura Fortune, nieuw van Quickspin

Home » Sakura Fortune, nieuw van Quickspin

Quickspin heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht. Sakura Fortune.

Sakura Fortune gebruikt 5 rollen die elk 4 symbolen hoog zijn en 40 lijnen. Daarnaast komen alle symbolen, behalve het bonus symbool gestapeld (stacked) voor op alle rollen. En het wild symbool komt stacked voor op rollen 2, 3 en 4.

Deze nieuwe online gokkast komt met 2 bonussen.

Als eerste, krijg je 2 of 3 volle rollen wild dan krijg je 2 of 3 gratis spins waarbij de wild symbolen op de rollen blijven staan.

Ten tweede, krijg je 3 of meer bonus symbolen van links naar rechts, startend op rol 1, dan start je de gratis spins bonus. Het wild symbool telt trouwens ook voor het bonus symbool.

Je ontvangt 7 gratis spins. Tijdens de gratis spins zal elk wild symbool dat geheel of gedeeltelijk voorkomt op de rollen zichzelf uitstrekken om de hele rol te vullen. Tevens krijg je 1 extra gratis spin en zal het wild symbool tot het einde van de bonus blijven staan.

Voor wie redelijk bekend is met online gokkasten, deze bonus lijkt erg veel op de bonus van Black Knight van Williams Interactive. Met uitzondering van de extra spin die je krijgt. En je zult begrijpen dat als je alle drie de wild symbolen tijdens de bonus krijgt dat je een flink bedrag zult winnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.