Sakura Princess 2, nieuw en verbeterd

Home » Sakura Princess 2, nieuw en verbeterd

In 2017 heeft Quickspin een gokkast uitgebracht die Sakura Princess heette. Een online gokkast met 40 lijnen, stacked wild symbolen die een nudge kunnen krijgen en een gratis spins bonus waarbij de wild symbolen blijven staan.

Dit spel wat erg populair en het is dus geen verrassing dat ze nu, enkele jaren later, hebben besloten om er een vervolg aan te geven met Sakura Princess 2. Wat eigenlijk een extremere versie is van het origineel.

Sakura Princess 2 gebruikt bijna hetzelfde thema. Een Aziatisch thema met diverse karakters, waaronder Princess Sakura die wild is.

Het spel gebruikt 5 rollen die elk 3, 4, 4, 4, en 3 symbolen hoog zijn en heeft 576 ways.

Wild symbolen komen stacked (gestapeld) voor op rollen 2, 3 en 4. En scatter symbols, zwaarden, komen op alle rollen voor.

Sakura Princess 2 heeft diverse bonussen en een erg hoge maximale uitbetaling van 19.664 keer je inzet.

Sakura Fortune 2 basis spel

Nudge en Re-spin

Wild symbolen komen voor op rollen 2, 3 en 4. Als er één of meer deels landen op een rol, dan is er een kans dat deze wild over de gehele rol wordt getrokken.

Elk wild symbool dat een volledige rol bedekt, door een nudge, of doordat het gewoon volledig valt, geeft een gratis re-spin terwijl de wild symbolen blijven staan.

Fortune Gratis Spins

Als je 3 scatter symbolen krijgt op rollen 2, 3 en 4 dan krijg je een gratis re-spin. De scatter symbolen worden vastgehouden en rollen 1 en 5 draaien opnieuw waarbij er alleen scatter symbolen voorkomen. Hierdoor kun je dus 4 of 5 scatter symbolen krijgen waardoor je een betere bonus krijgt.

3, 4 of 5 scatter symbolen geven het volgende:

  • 3 scatters geven 9 gratis spins
  • 4 scatters geven 10 gratis spins met with 1 rol wild
  • 5 scatters geven 11 gratis spins met 2 rollen wild

Tijdens de gratis spins zal een deels wild symbool altijd een nudge krijgen. Alle wild symbolen blijven staan tot het einde van de bonus. Mocht je alle drie de wild symbolen hebben, dan betaalt alles maal 3 uit.

Sakura Fortune 2, gratis spins bonus

Bonus Kopen

Sommige casino’s geven de optie om de bonus te kopen, 3, 4 of 5 scatter symbolen kosten je dan 55, 70 en 320 keer je inzet.

Oordeel

In de basis is Sakura Princess 2 bijna hetzelfde als het origineel. Hetzelfde thema, de wild symbolen, nudges en re-spins.

Maar toch is dit deel spannender dan het origineel. Deels omdat je nu ways hebt in plaats van lijnen. En omdat deze gokkast veel meer kan uitbetalen.

Het is ook een grote plus dat je de bonus nu kunt kopen.

Sakura Princess 2 is misschien niet heel nieuw, maar toch echt wel het spelen waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.