Santa’s Stack, nieuw van Relax Gaming

Home » Santa’s Stack, nieuw van Relax Gaming

We zitten al bijna in de Kerst maand en dat betekend dat er weer langzaam nieuwe gokkasten uitgebracht worden met een Kerst thema.

Een van de eerste is Santa’s Stack van Relax Gaming.

Santa’s Stack gebruikt een rooster van 8 bij 8 symbolen en gebruikt clusters als winnende combinaties. Elke combinatie van 5 of meer dezelfde symbolen die horizontaal en/of verticaal verbonden zijn vormen een cluster.

Deze online gokkast gebruikt allerlei Kerst lampjes, de Kerstman, Rendieren en meer. Het W symbool is het wild symbool en de Kerstboom is het scatter symbool.

Santa’s Stack heeft twee verschillende bonussen.

Secret Santa Re-spins

Deze bonus start wanneer een winnend cluster minstens één wild symbool gebruikt.

Het winnende cluster veranderd in mysterie symbolen en alle andere symbolen gaan opnieuw draaien. Als er een nieuw cluster ontstaat naast het winnende cluster dan worden dat ook weer mysterie symbolen en krijg je opnieuw een re-spin. Net zolang totdat er geen nieuw cluster meer voorkomt. Hierna veranderen alle mysterie symbolen in één en hetzelfde symbool.

Gratis Spins Bonus

Drie of meer scatter symbolen starten de gratis spins bonus. Drie symbolen geven 5 gratis spins en elk extra scatter symbool geeft 1 extra spin.

Tijdens de gratis spins zal er elke spin gegarandeerd een wild symbool voorkomen. Op de eerste spin 1, op de tweede spin 2 en zo verder. Dit maakt het makkelijker om de Secret Santa Re-spins te krijgen die nog steeds actief zijn.

Elk scatter symbool dat voorkomt geeft of 1 extra gratis spin of verhoogd de vermenigvuldiger met x1.

Oordeel

Ik vind het altijd leuk dat aan het einde van het jaar allerlei nieuwe Kerst gokkasten uitgebracht worden. Sommige hebben alleen een Kerst thema en zijn eigenlijk bestaande gokkasten, maar er zitten ook altijd unieke tussen. Santa’s Stack is een originele titel, wat ik waardeer.

Het spel ziet er een beetje uit als een 8-bit video spel, wat sommige wel en sommige niet zal aanspreken. Ik vind het prima.

Wat ik vooral leuk vind is dat het spel heel simpel aanvoelt, maar toch spannend is en flink kan uitbetalen. Zoals bijna alle spellen van Relax Gaming.

Ik raad zeker aan om Santa’s Stack uit te proberen. Dat kan bij onder andere Bob Casino>> en Spinia>> .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.