Shangri La, nieuw van Nextgen Gaming

Home » Shangri La, nieuw van Nextgen Gaming

Ik post niet vaak over Nextgen Gaming gokkasten. Voornamelijk omdat ik de laatste tijd veel releases niet heel bijzonder vind en ik andere software vaak beter vind.

Maar Nextgen Gaming heeft nu een nieuwe online gokkast uitgebracht, Shangri La, die zeker de moeite waard is om eens toe te lichten.

Shangri La ziet er ten eerste fantastisch uit. Mooie grote en vooral kleurrijke symbolen en een uitstekende soundtrack.

Deze online gokkast gebruikt 15 lijnen en komt met diverse extra’s.

Wild symbolen

Wild symbolen komen standaard voor op op rollen 2, 3 en 4 en verdubbelen elke winnende combinatie waar ze in voorkomen. Maar tevens kunnen er op elke spin willekeurig extra wild symbolen worden toegevoegd. Zelfs op rollen 1 en 5.

Willekeurig kan ook de Wild Reels Feature voorkomen, rollen 2, 3 en/of 4 worden dan volledig wild, waarna de overige rollen stoppen met draaien.

Bonus spellen

Scatter symbolen komen op alle rollen voor en krijg je er 3 of meer waar dan ook in beeld, dan start je één van de bonussen. Er kunnen op elk moment tevens symbolen in een scatter symbool veranderen, waardoor je dus ineens het bonus spel kunt winnen, zonder dat je direct 3 of meer scatters had.

Krijg je 3 of meer scatter symbolen dan start je één van de volgende vier bonusspellen:

[fancy_list style=”triangle_arrow”]
  • Free Games – 8 gratis spins waarbij de willekeurige wild en Wild Reels Feature vaker voorkomt.
  • Super Free Games – 12 gratis spins waarbij de willekeurige wild en Wild Reels Feature elke spin voorkomt.
  • Chest Bonus – Open kisten en win vermenigvuldigers. Je kunt maximaal 15 maal je inzet winnen per kist. In totaal 60 maal je totale inzet mogelijk.
  • Trail Bonus – Draai aan een rad om te bepalen hoeveel stappen je loopt. Blijf draaien totdat je op een X terecht komt. Je kunt maximaal 100 keer je inzet winnen.[/fancy_list]

Vooral tijdens de Super Free Games kun je flink winnen. Dit is dat ook de meest geliefde bonus, maar natuurlijk ook de minst voorkomende. Ik heb zelf het geluk gehad om deze bonus 2 keer te krijgen en beide keren won ik bijna 300 keer mijn inzet tijdens deze bonus.

Je kunt Shangri La vinden bij elk online casino dat Nextgen Gaming gokasten aanbiedt.

Bekijk onderstaand een video waarin je alle bonussen voorbij ziet komen.

[button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Shangri La – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.