Shifting Seas, nieuw van Thunderkick

Home » Shifting Seas, nieuw van Thunderkick

Thunderkick heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, wat natuurlijk geweldig is aangezien ze altijd goede gokkasten uitbrengen.

Deze keer is het de titel Shifting Seas.

En zoals de titel al doet vermoeden, is het een zee thema. Met standaard kaart symbolen, diverse piraten, een papegaai, schatten en meer.

Het spel start met 6 rollen die elk 4, 4, 3, 3, 2 en 2 symbolen hoog zijn. En daarmee 576 ways heeft. Maar dit kan tijdens het spelen oplopen tot 117.649 ways.

Wild symbolen komen op alle rollen. Dit kunnen standaard wild symbolen zijn, maar ook speciale wild symbolen met speciale bonussen.

Een bonus symbool, ee schip, kan ook op elke rol voorkomen.

Shifting Seas heeft een maximale uitbetaling van 15.000 keer je inzet.

Shifting Seas, Basis gokkast

Wegvallende symbolen

Winnende symbolen worden verwijderd van de rollen en nieuwe symbolen vallen bovenop, waardoor je opnieuw een winnende combinatie kunt krijgen.

Shift Win

Als je een winnende combinatie krijgt dan zal de meest rechtse rol symbolen van het scherm afglijden. Een nieuwe rol wordt daarna helemaal links geplaatst. Deze nieuwe rol is altijd 1 symbool hoger dan de rol die er eerst stond. Tot aan een maximum van 7 symbolen hoog. Hierdoor verhoog je iedere keer je maximum aantal ways na elke shift.

Speciale Wild Symbolen

Er komen normale wild symbolen voor, maar ook speciale wild symbolen. Als één of meer speciale wild symbolen voorkomen in een winnende symbolen dan worden ze verzameld. Na de Shift Win wordt het speciale wild symbool geactiveerd. Deze wild symbolen zijn:

  • Boost Shift – Geeft een extra shift, alle symbolen van de eerste rol worden gekopieerd op de nieuwe rol
  • Symbol Rush – Veranderd tussen de 4 en 8 symbolen in één en hetzelfde andere symbool
  • Wild Surge – Voegt tussen de 1 en 3 willekeurige wild symbolen toe aan de rollen

Gratis Spins Bonus

Als er een bonus symbool op de rollen voorkomt en deze door een Shift Win van de rollen af valt dan starten er 8 gratis spins.

Als de gratis spins starten dan zal rol 1 volledig wild zijn en een vermenigvuldiger van x1 hebben. Deze wild rol zal door de Shift Win naar rechts verplaatsen. Zodra de wild van de rollen af valt dan komt deze weer terug op rol 1 met een +1 vermenigvuldiger. Tevens krijg je een extra gratis spin.

Als er een bonus symbool voorkomt tijdens de bonus en deze van de rollen af valt dan krijg je 4 extra spins.

Shifting Seas, Gratis Spins

Oordeel

Shifting Seas is direct herkenbaar als een Thunderkick gokkast.

En zoals je ziet komt de gokkast met veel verschillende bonussen. Maar tijdens het spelen is het snel duidelijk en kloppen de bonussen ook nog eens met het thema.

De maximale uitbetaling is natuurlijk ook erg hoog.

Speel Shifting Seas nu bij elk betrouwbaar Thunderkick casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.