Silverback Gold, nieuw van NetEnt

Home » Silverback Gold, nieuw van NetEnt

Het is al een tijdje geleden dat ik over een nieuwe NetEnt gokkast heb gericht, de laatste was Loki’s Fortune, wat alweer eind oktober was.

Maar goed nieuws, nu hebben we Silverback Gold.

Als je bekend bent met NetEnt gokkasten dan zal meteen opvallen dat Silverback Gold erg veel lijkt op Gorilla Kingdom. En dat is zeker waar, zelfde thema, soort bonus en ook 1024 ways. Maar er zijn wel wat kleine veranderingen.

Deze gokkast heeft 5 rollen, elk 4 symbolen hoog en heeft 1024 ways. Het thema speelt zich af in de jungle met diverse dieren inclusief het premium symbool, een gorilla. En er komen ook scatter en wild symbolen voor op alle rollen.

Je kunt tijdens de gratis spins en de normale spins ook een willekeurige bonus activeren.

Silverback Attack

Deze bonus gebeurt willekeurig tijdens normale spins en gratis spins. Tussen de 6 en 20 gorilla symbolen worden op de rollen geplaatst, daarna stoppen de rollen met draaien.

Gratis spins bonus

3, 4 of 5 scatter symbolen starten 10, 15 of 20 gratis spins. Maar voordat de spins starten krijg je eerst nog een ander bonus spel.

Je start een re-spin bonus waarbij er alleen munten voorkomen op de rollen. Deze munten geven 1, 2, 3, 5, 10 of 25 tokens. Je krijgt 3 re-spins en deze blijven gaan totdat je het scherm vult of er geen nieuwe munten bijvallen. Hierna starten de gratis spins.

Tijdens de gratis spins komen er speciale tokens voor op de normale gorilla symbolen. Deze geven, net als hierboven steeds een aantal tokens. Deze tokens vullen een meter boven de gokkast en na een aantal tokens veranderen er normale symbolen in gorilla symbolen. De tokens die je voordat de gratis spins starten al hebt verzamelt doen al direct mee, dus soms start je al met een symbool dat is geüpgrade.

  • 30 tokens veranderen alle krokodillen in gorilla’s
  • 60 tokens veranderen alle luipaarden in gorilla’s
  • 120 tokens veranderen alle slangen in gorilla’s
  • 200 tokens veranderen alle vogels in gorilla’s
  • 300 tokens veranderen alle gorilla’s in gouden gorilla’s die twee keer meer waard zijn

Tijdens de gratis spins zal elk wild symbool een vermenigvuldiger hebben van x2 of x3.

2, 3, 4 of 5 scatter symbolen tijdens de gratis spins geven 3, 10, 15 en 20 extra gratis spins.

Oordeel

Zoals ik in het begin al aangaf, Silverback Gold lijkt erg veel op Gorilla Kingdom. Zelfde thema, bijna dezelfde bonus en ook 1024 ways.

Het is mij dan ook onduidelijk waarom er nu een nieuwe of andere versie uitkomt. Behalve het feit dat deze nieuwe gokkast vele hogere uitbetalingen kan geven.

Ik vond Gorilla Kingdom al erg geslaagd en Silverback Gold dus ook. Wellicht deze nieuwe zelfs iets beter omdat ik de re-spins voordat de gratis spins beginnen leuk gevonden vind.

Speel Silverback Gold bij elk betrouwbaar NetEnt casino. Je vind ze rechts naast deze post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.