Sizzling Spins van Play’n Go, nieuwe online gokkast

Home » Sizzling Spins van Play’n Go, nieuwe online gokkast

Play’n Go heeft vandaag een nieuwe online gokkast uitgebracht, Sizzling Spins.

Deze online gokkast, die perfect past bij dit extreem hete weer, gebruikt een barbecue thema. Sizzling Spins heeft 243 ways tijdens de normale spins en 1024 ways tijdens de gratis spins bonus.

Wild symbolen kunnen op alle rollen verschijnen, via een speciale bonus en scatter of bonus symbolen komen voor op rollen 1, 3 en 5.

Wild symbolen

Tijdens de normale spins zal er steeds één rol oplichten, in vlam staan. Als op deze rol een alluminium pakketje valt dan zal dat een wild symbool worden. Hierna ontvang je een gratis re-spin waarbij deze rol wordt vastgehouden en er een andere rol in vlam zal staan.
Ook hier kan dan weer een wild symbool op voorkomen en ook deze zal dan worden vastgehouden en opnieuw ontvang je een re-spin.
In totaal kun je dus 4 re-spins krijgen, waarmee je dan op alle rollen een wild hebt. Als dat gebeurt dan wordt je totale winst verdubbeld met 2.

Gratis spins bonus

Als je alle drie de scatter symbolen op rollen 1, 3 en 5 krijgt dan start de gratis spins bonus. Kies één van de symbolen en je wint 8, 10 of 12 gratis spins.

Tijdens de gratis spins speel je op 1024 ways. Daarnaast zijn alle alluminium pakketjes tijdens de gratis spins al meteen wild.

Elke keer zal er weer één rol in vlam staan en zal je, als er een wild symbool op voorkomt, ook weer de re-spin bonus krijgen. Net als eerder beschreven.

Tevens spaar je met elke scatter die voorkomt een hogere vermenigvuldiger. Deze start op x1 en gaat dan naar x2, x3 en uiteindelijk naar x5.
Je kunt geen extra gratis spins winnen.

Sizzling Spins is echt een geweldige nieuwe online gokkast van Play’n Go, die de laatste tijd sowieso geweldige gokkasten uitbrengt. Tijdens het basis spel, door de re-spins en tijdens de gratis spins kun je echt leuke winsten pakken op deze online gokkast.

Speel Sizzling Spins bij alle Play’n Go casino’s.

[button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Sizzling Spins – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.