Toen ik voor het eerst de naam zag van deze nieuwe NetEnt gokkast, dacht ik persoonlijk dat het om een soort Powerpoint presentatie ging van Space Wars 2. Maar nee, de volledige naam is Space Wars 2 Powerpoints. En dat Powerpoints slaat op het hoofd mechanisme van de gokkast.

Bijna 10 jaar geleden, in 2013, bracht NetEnt een gokkast uit genaamd Space Wars. Wat toendertijd een populaire en unieke online gokkast was.

Nu, bijna 10 jaar later komt NetEnt met een vervolg. Alleen is het thema wellicht hetzelfde, verder lijkt deze nieuwe gokkast totaal niet op het origineel.

En ik zal proberen om deze gokkast zo goed mogelijk te beschrijven, want het komt met nogal wat bonussen.

Het spel gebruikt een rooster van 6 bij 6 symbolen. En een winnende combinatie bestaat uit 3 of meer dezelfde symbolen die horizontaal of verticaal aan elkaar verbonden zijn. Waar dan ook op het rooster.

Dit spel gebruikt ook wegvallende symbolen. Winnende symbolen worden verwijderd en nieuwe symbolen vallen in de lege plekken voor de mogelijkheid op een nieuwe winnende combinatie.

Space Wars 2 Powerpoints heeft best een hoge maximale uitbetaling, namelijk 10.020 keer je inzet.

Space Wars 2 Powerpoints, Basis gokkast

Powerpoints

Boven de rollen vind je een meter, Dit is de Powerpoints meter. Elke winnende combinatie wordt van het rooster verwijderd en de lege plekken laten punten achter. Deze punten worden dan verzameld in de meter. Als je bepaalde stappen op de meter haalt dan ontvang je een vermenigvuldiger. Die toegepast wordt op je totale inzet.

Speciale Symbolen

Als winnende symbolen worden verwijderd laten deze wild symbolen of speciale symbolen achter.

De speciale symbolen vernietigen bepaalde willekeurige symbolen op het rooster, waardoor je nog meer “Powerpoints” verzameld.

Ik zal ze niet allemaal apart noemen. Maar zo’n symbool verwijderd bijvoorbeeld een hele rij of kolom, bepaalde types symbolen en willekeurige symbolen.

Deze symbolen kunnen ook samen een combi vormen als ze naast elkaar voorkomen. Hierdoor verwijderen ze nog meer symbolen waardoor je nog meer “Powerpoints” verzameld.

Gratis spins bonus

Als je 1000 Powerpoints hebt kunnen verzamelen tijdens een spin dan start je de gratis spins bonus. Het aantal gratis spins ligt aan het totaal aantal Powerpoints.

Tijdens de gratis spins worden de rollen 8 symbolen hoog in plaats van de normale 6. En de meter zal niet resetten tussen de gratis spins door.

Wild symbolen die achterblijven na een win kunnen ook een vermenigvuldiger krijgen. Hierdoor worden de punten die achterblijven vermenigvuldigd.

Op de meter vind je nu ook plekken met extra spins. Dit kunnen er 1, 2 or 3 zijn.

Je ontvang de behaalde vermenigvuldiger nadat de spins klaar zijn.

Space Wars 2 Powerpoints, Gratis spins

Bonus Kopen

Voor 75, 140 of 250 keer je inzet kun je 8, 12 of 16 gratis spins kopen.

Oordeel

Deze nieuwe titel is totaal niks als het orgineel. Het is een veel uitgebreidere gokkast met een allerlei bonussen en opties. Alleen het thema is hetzelfde, met veel dezelfde symbolen.

Alle verschillende bonussen en combinaties, samen met de wegvallende symbolen maken het basisspel leuk. Maar uiteraard beter tijdens de gratis spins. Zeker omdat de meter niet reset en je een hoge vermenigvuldiger kunt halen.

Waarom NetEnt heeft besloten om er een tweede deel van te maken, weet ik niet. Deze gokkast heeft weinig tot niks meer weg van het origineel. Nou ja, wellicht het opzuigen van symbolen bedenk ik me nu. Maar het is een grappig thema en de gokkast ziet er geweldig uit.

En NetEnt bewijst met deze release dat ze nog steeds meetellen in de markt van online gokkasten. Het was nogal stil de laatste tijd rond deze provider.

Speel Space Wars 2 Powerpoints bij elk NetEnt casino!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Speel bij