Sparky & Shortz, nieuw van Play’n Go

Home » Sparky & Shortz, nieuw van Play’n Go

Play’n Go heeft in dezelfde week twee nieuwe online gokkasten uitgebracht. Muerto en Mictlãn en Sparky & Shortz. Over Muerto en Mictlán kun je meer lezen in een latere post. Deze gaat over Sparky & Shortz.

Sparky & Shortz gebruikt 5 rollen, elk 3 symbolen hoog en heeft een robot en alien thema. Het spel komt met wild symbolen op alle rollen en scatter symbolen op rollen 1, 3 en 5.

Oplopende vermenigvuldiger

Als één of meer volledige rollen met hetzelfde symbool voorkomen dan gaat de vermenigvuldiger omhoog met x1 voor elke volle rol.

Links van de gokkast komt een meter voor die gaat van +2, +3, +4, +5 tot aan +10.

Tijdens elke spin kan deze meter geactiveerd worden en op één van de vermenigvuldigers stoppen. In plaats van dat de vermenigvuldiger dan omhoog gaat met x1, gaat het omhoog met x2, x3, x4, x5, of  x10 per volle rol.

Vermenigvuldigers worden gereset na elke spin.

Gratis Spins Bonus

Als je alle drie de scatter symbolen krijgt ontvang je 10 gratis spins.

De meter links van de rollen is actief tijdens elke spin en de oplopende vermenigvuldiger wordt niet gereset tijdens de spins.

Als je 3 scatter symbolen krijgt tijdens de gratis spins ontvang je 5 extra gratis spins. Je kunt maximaal 100 gratis spins winnen.

Oordeel

Sparky & Shortz is niet de meest vernieuwende gokkast. het gebruikt slechts 10 lijnen, stacked (gestapelde) symbolen en oplopende vermenigvuldigers. Zoals we al vaker gezien hebben.

Maar het spel ziet er goed uit en heeft een leuk thema. En ook betekend dat niet dat je geen leuke winsten kunt krijgen op deze online gokkast. Zeker tijdens de gratis spins.

Sparky & Shortz is gewoon een leuke gokkast, die zeker wat meer vernieuwend had kunnen zijn. Maar zeker een spel om eens in de zoveel tijd eens te spelen.

Speel Sparky & Shortz bij elk online casino dat Play’n Go aanbiedt.

One Reply to “Sparky & Shortz, nieuw van Play’n Go”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.