Speel Ariana en Big Chef nu online, nieuw van Microgaming

Home » Speel Ariana en Big Chef nu online, nieuw van Microgaming

Microgaming heeft deze maand twee nieuwe online gokkasten uitgebracht, Ariana en Big Chef.

Ariana heeft 25 winlijnen en een diepzee thema. Ook komt deze online gokkast met een unieke bonus.

Tijdens het standaard spel komen de hoogste 4 symbolen stacked (gestapeld) voor op rol 1. Als een van deze symbolen de hele rol vult, dan zullen alle andere zelfde symbolen op de andere rollen uitstrekken. Je kunt dus een heel scherm met een en hetzelfde symbool krijgen.

Ariana heeft ook een gratis spins bonus. Krijg 3 of meer scatter symbolen in beeld en je ontvangt 15 gratis spins. Tijdens de gratis spins komt het wild symbool ook stacked voor op rol 1. En als er nu een symbool rol 1 volledig vult dan strekken naast dat symbool ook alle wild symbolen uit. Je kunt tijdens de gratis spins zelfs meer gratis spins winnen als je weer 3 of meer scatter symbolen krijgt.

Ariana – Online gokkast

Big Chef is een online gokkast met 15 winlijnen en een Franse keuken thema. Het spel heeft tijdens normale spins standaard wild symbolen en scatter symbolen op alle rollen en een speciaal bonus symbool op rol 5.

Krijg je 3 of meer scatter symbolen dan ontvang je 10 gratis spins. Tijdens de gratis spins worden wild symbolen, groeiende wild symbolen. Als een wild symbool op de onderste of middelste rij valt, dan zal deze een symbool groeien en blijft deze staan voor de volgende spin. Het wild symbool groeit tot aan de bovenste rij, daarna zal deze weer verdwijnen. Er kunnen meerdere wild symbolen tegelijk groeien.

Als tijdens de normale spins het speciale bonus symbool op rol 5 valt, dan krijg je 1 gratis spin met de groeiende wild symbolen. Hopen dus dat er dan wel een wild symbool voorkomt, anders is het snel voorbij.

Het klinkt wellicht wat moeilijk, maar het stelt weinig voor als je het spel zelf speelt. Onderstaand een promotionele video.

Big Chef – Online gokkast

Beide gokkasten zijn nu bij alle Microgaming casino’s te vinden.

[button link=”https://begin.gate777.com/redirect.aspx?pid=4021&bid=1719″ size=”medium” target=”blank”]Bezoek Gate777 >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.