Club 2000 gokkast

Speel Club 2000 gokkast nu online

0

Club 2000 is waarschijnlijk een van de meest geliefde gokkasten van vroeger. Deze gokkast was in veel cafetaria’s, cafés en gokhallen te vinden. Maar helaas is deze daar langzaam verdwenen.

Maar goed nieuws, Club 2000 is nu online te vinden bij Stargames.

Je kunt deze klassieke gokkast nu online spelen bij een van de beste online casino’s, Stargames.

Voor wie Club 2000 niet kent. Je hebt een onder en boven spel. Krijg punten en verplaats deze naar boven. Bij het boven spel betalen alle symbolen door elkaar, waardoor je dus een veel hogere winkans hebt.

Bij Stargames kun je ook zelf kiezen hoeveel 1 punt waard is. Dus geen maximum van €40,- winst op deze online versie. Maar wel de normale maximum van 200 punten in het bovenspel. Zet je echter €0,50 per draai in, dan is dat al meteen €100,-.

Ik ben gek op Stargames, omdat ik gek ben op Novomatic spellen. En nu is het leuk dat ze ook wat klassiekers aan het toevoegen zijn.

Stargames is zeker de moeite waard om eens te proberen. Ze hebben veel keuze en bijna al hun spellen kunnen enorme winst uitbetalen, zelf op lagere inzet. 500 maal je inzet is bij Stargames helemaal niet zo vreemd tijdens een bonus spel.

Dus bezoek Stargames nu voor de nieuwe online versie van Club 2000 of alle andere spellen.

Bezoek Stargames >>