Speel nu, Curse of the Werewolf Megaways

Home » Speel nu, Curse of the Werewolf Megaways

Pragmatic Play heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Curse of the Werewolf Megaways.

Deze online gokkast gebruikt 6 rollen en deze rollen zijn tussen de 3 en 6 symbolen hoog, dit varieert per spin. Tot een maximum van 46.656 ways. Wild symbolen komen voor op rollen 2, 3, 4, 5 en 6. Bonus symbolen komen op alle rollen voor.

Het spel gebruikt ook mysterie symbolen die op alle rollen voorkomen. Zodra de rollen stoppen met draaien zullen al deze symbolen veranderen in één en hetzelfde symbool.

Willekeurige Bonussen

Tijdens elke normale spin kunnen één van deze twee bonussen actief worden.

  • Super Spin – Hoogbetalende symbolen komen gestapeld (stacked) voor
  • Gegarandeerde Win – Een gegarandeerde big win

Gratis Spins Bonus

Als je 3 of meer bonus symbolen krijgt dan win je de gratis spins bonus. 3, 4, 5 of 6 symbolen geven je 8, 10, 12 of 15 gratis spins.

Tijdens de gratis spins komt er een extra gouden weerwolf symbool voor, samen met de normale (rode) weerwolf symbolen, die het hoogstbetalende symbool zijn.

Als één of meerdere van deze gouden symbolen voorkomen dan zal het een karakter, links van de rollen, aanvallen. Het valt willekeurig tussen de 1 en 5 keer aan. Zodra een karakter 5 keer is aangevallen zullen al deze symbolen veranderen in een weerwolf symbool en zelf niet meer voorkomen op de rollen. Tevens ontvang je bij zo’n upgrade één gratis extra spin.

Er zijn in totaal 4 karakter symbolen, die allemaal kunnen veranderen in weerwolf symbolen.

Ook krijg je tijdens de gratis spins voor 2, 3, 4, 5 of 6 bonus symbolen 2, 3, 4, 5 of 10 extra gratis spins.

Oordeel

Curse of the Werewolf is echt een leuke nieuwe gokkast. Het spel ziet er geweldig uit, met kleurrijke, duidelijke symbolen en een bijpassende soundtrack. Maar ook de mysterie symbolen, de twee willekerurige bonussen en de gratis spins bonus zijn leuk.

De gratis spins bonus is ook de bonus waarbij je flink veel kunt winnen. Het upgraden van de symbolen is ook leuk gevonden.

Uiteraard is Curse of the Werewolf opnieuw een Megaways gokkast en zijn de bonussen individueel niks nieuws, maar ze zijn in deze online gokkast goed gecombineerd en maken er een geweldige nieuwe gokkast van. Ik vind dit zeker een aanrader.

Let er op dat deze gokkast, zoals alle Megaways gokkasten, high volatile is. Je kunt dus veel loze spins krijgen, maar er is ook kans op enorm hoge prijzen.

Speel Curse of the Werewolf Megaways nu bij elk betrouwbaar Pragmatic Play casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.