Book of Ra Deluxe slot

Speel nu de nieuwe Book of Ra, Jackpot Editie

0

Stargames heeft een nieuwe online gokkast toegevoegd. Een van de populairste gokkasten die je normaal gesproken kunt vinden en spelen in casino’s in onder andere Duitsland.

Het is Book of Ra Deluxe, Jackpot Editie.

Je zult denken, weer een Book of Ra gokkast. En ja, het is inderdaad gewoon weer dezelfde versie als Book of Ra en Book of Ra Deluxe, die tevens ook al te vinden zijn bij Stargames.

Meer het verschil zit hem in de jackpots. Deze nieuwe versie komt met 4 progressieve jackpots die op elk moment, met elke inzet, gewonnen kunnen worden.
Op de rollen komen willekeurig gouden munten voor, die verzameld worden in een kist boven de rollen. Op elk moment dat je munten verzameld kun je de bonus starten. Je vind nu 12 munten en je blijft net zolang munten kiezen totdat je 3 dezelfde edelstenen hebt gevonden. Deze corresponderen met één van de vier jackpots en deze zul je dan winnen.

Je wint dus tijdens deze bonus altijd één van de vier jackpots.

Daarnaast is het nog steeds gewoon Book of Ra. En als je dus 3 of meer wild/scatter symbolen krijgt zul je de bonus starten met het speciale bonus symbool dat uitstrekt over de rollen en als scatter betaald.

Deze nieuwe toevoeging aan de Book of Ra reeks is zeker anders en interessant. De hoogste jackpot staat namelijk al direct boven de €3.000.000,-!

Speel deze nieuwe online gokkast nu direct bij Stargames. Onderstaand vind je een test video van een speler die het spel voor de lol speelt. Maar dan krijg je een indruk van het jackpot bonus spel.

Visit Stargames >>

Book of Ra Deluxe, Jackpot Editie –  online gokkast