NetEnt gokkast

Stickers, nieuwe online gokkast van NetEnt

0

Beter laat dan nooit, maar afgelopen donderdag heeft NetEnt een nieuwe online gokkast uitgebracht, Stickers.

Stickers is een online gokkast met 20 lijnen en wild symbolen op alle rollen. Deze wild symbolen starten tevens de speciale bonus op Stickers.

Zodra er één of meerdere wild symbolen op de rollen verschijnen zullen deze op die plek blijven staan en ontvang je een gratis spin (re-spin). Zolang er maar nieuwe wild symbolen bijkomen blijf je een gratis spin krijgen. Op deze manier is het dus mogelijk om het volledige scherm te vullen met wild symbolen.

Zodra er geen nieuw wild symbool bijkomt stopt de bonus en ga je verder met het normale spel. Uiteraard betaald Stickers na iedere re-spin winst uit.

Stickers is een redelijk simpele gokkast, met alleen die sticky wilds en re-spins. Maar daardoor is deze gokkast niet minder leuk. De wilds zie je regelmatig en het is iedere keer opnieuw spannend om te zien hoeveel je erbij kunt verzamelen.

Uiteraard is Stickers nu bij alle NetEnt casino’s te vinden, tevens de mobiele versie. Ik raad aan om Royal Panda te proberen. Als je namelijk deze week minimaal €25,- stort en inzet ontvang je aankomend weekend 30 gratis spins op een andere NetEnt gokkast, Wonky Wabbits. Toch een leuke extra. Naast de 100% welkomstbonus, mocht je nooit eerder een storting hebben gedaan.

Bezoek Royal Panda >>