Street Fighter 2, The World Warrior, nieuw van NetEnt

Home » Street Fighter 2, The World Warrior, nieuw van NetEnt

NetEnt staat erom bekend om regelmatig nieuwe online gokkasten uit te brengen met een bekende thema’s en merken, zoals bijvoorbeeld in het verleden Creature from the Black Lagoon en South Park (welke helaas niet meer beschikbaar is).

Maar toch zijn deze gokkasten de laatste tijd niet meer de hits die het vroeger waren.

Nu heeft NetEnt wederom een nieuwe titel uitgebracht en hiermee komen ze goed terug. De nieuwe titel is Street Fighter 2, The World Warrior, gebaseerd op het klassieke videospel uit 1991.

Street Fighter 2 ziet er ook uit als een spel uit 1991, met bijbehorende graphics en geluiden. Er komen geen scatter of wild symbolen voor op de rollen, slechts standaard J, Q en K symbolen en symbolen voor de gekozen vechter en vijand in de win en verlies modus.

Het spel gebruikt een veld van 5 bij 5 symbolen en gebruikt cluster pays. Elke combinatie van 4 of meer van dezelfde symbolen die horizontaal of verticaal aan elkaar zitten telt als winnende combinatie. Winnende symbolen worden verwijderd en nieuwe symbolen vallen bovenop zodat je opnieuw een winnende combinatie kunt krijgen.

Een vechter kiezen

Voordat je gaat spelen kies je één van 8 verschillende karakters. Dit karakter zal tegen een willekeurige vijand spelen tijdens de spins en vult een speciale meter met symbolen.

Als deze meter is gevuld dat zal je karakter een speciale actie uitvoeren.

  • Dhalsim – 3 of 4 willekeurige wild symbolen worden op de rollen geplaatst
  • E. Honda – 3 wild symbolen worden op dezelfde rol geplaatst
  • Ryu – 3 wild symbolen worden op dezelfde rij geplaatst
  • Guile – 2 verticale stapels van 2 wild symbolen worden op de rollen geplaatst
  • Zangief – 2 horizontale stapels van 2 wild symbolen worden op de rollen geplaatst
  • Chun Li – tussen de 2 en 7 willekeurige wild symbolen worden op de rollen geplaatst
  • Blanka – 1 of 5 willekeurige wild symbolen worden op de rollen geplaatst
  • Ken – 1 of 5 willekeurige wild symbolen worden op dezelfde rij geplaatst

Winnen of verliezen

Tijdens de normale spins en ook tijdens de gratis spins heeft jouw karakter en de vijand een levensbalk bovenaan de rollen. Als je een winnende combinatie met jouw karakter krijgt dan zal de tegenstander leven verliezen, krijg je winnende symbolen van je vijand dan zal jouw leven afnemen. Als één van de twee hun leven volledig verliezen, win of verlies je dus het gevecht. En win je één van twee verschillende bonussen.

Car Smash Bonus

Als je verliest dan start de Car Smash Bonus. Sloop een auto en win een bedrag van tussen de 5 en 15 keer de inzet.

Beat the Boss Gratis Spins

Als je wint dat starten de gratis spins.

Er is geen vast aantal spins. De gratis spins blijven doorgaan totdat je verliest of alle gevechten wint. Elke keer als je wint dan ga je naar het volgende gevecht en zal de vermenigvuldiger voor dat gevecht verhogen. Je start met Balrog en een vermenigvuldiger van 2, hierna Vega met een vermenigvuldiger van 3, Sagat met een vermenigvuldiger van 5 en uiteindelijk M. Bison met een vermenigvuldiger van 10.

Als je alle 4 de vijanden verslaat dan win je ook nog eens 100 maal je inzet bovenop al je andere winst.

Mocht je verliezen dan zijn de gratis spins voorbij maar kun je wel voor een deel van de winst de bonus nog een keer winnen. Dit is dus ook gok.

Oordeel

NetEnt heeft met Street Fighter II een geweldige titel gemaakt, die er fantastisch uit ziet en wat tevens een enorm populair merk is.

Het spel ziet er echt uit als een videospel uit de jaren ’90. En de gameplay is ook nog eens net wat anders dan normaal door de cluster pays. Uitbetalingen tijdens de normale spins zijn niet geweldig hoog, maar dit kun je tijdens de gratis spins goedmaken.

Over het geheel is Street Fighter een titel die door veel spelers erg geliefd zal zijn. Fans van de games, maar ook zeker spelers die een unieke gokkast zoeken.

Speel Street Fighter II, The World Warrior bij elk NetEnt casino, waaronder Cashmio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.