Strolling Staxx, Cubic Fruits, nieuw van NetEnt

Home » Strolling Staxx, Cubic Fruits, nieuw van NetEnt

Strolling Staxx, Cubic Fruits is de nieuwste online gokkast van NetEnt.

Deze online gokkast gebruikt 10 lijnen en heeft een fruit thema. Het spel bestaat uit 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn. Alle symbolen, inclusief het wild symbool, kunnen stacked (gestapeld) voorkomen op alle rollen. Deze gokkast heeft geen bonus of scatter symbolen.

Speciaal Stacked Symbool

Tijdens elke spin geeft een bord aan de linkerzijde van de gokkast aan welk willekeurig symbool tijdens deze spin stacked kan voorkomen. Dit symbool kan dus stacked voorkomen, maar ook in blokken van 2×2 of 3×3 symbolen. Het is niet gegarandeerd dat dit symbool ook daadwerkelijk gaat vallen.

Bonus Weddenschap

Je kunt een bonus weddenschap activeren op deze gokkast voor 0,5 keer je inzet. Als je deze inzet aanzet dan is kans dat stacked en symbolen van 2×2 of 3×3 voorkomen een stuk groter.

Strolling Staxx Re-spin Bonus

Als één of meer rollen volledig gevuld zijn met hetzelfde symbool dan start de Strolling Stacks Re-spin bonus.

Alle stacked symbolen en alle aaneengesloten zelfde symbolen zullen één rol naar links verplaatsen. Hierna krijg je een gratis re-spin en kunnen er dus meer symbolen bij vallen. Zolang er één of meerdere stacked rollen voorkomen blijf je een gratis re-spin krijgen. Na alle re-spins ontvang je je totale winst van alle spins.

Oordeel

Strolling Staxx, Cubic Fruits is een ideale online gokkast voor spelers die regelmatig gemiddelde prijzen willen winnen, in tegenstelling tot maar af en toe hoge prijzen. Ook is deze online gokkast perfect om bonussen op te verspelen.

Het is een prima online gokkast met felle kleuren en duidelijke symbolen. Het is helaas niet mijn persoonlijke favoriet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.