Super Heroes, online gokkast met veel bonussen

Home » Super Heroes, online gokkast met veel bonussen

Yggdrasil Gaming brengt de laatste tijd steeds vaker nieuwe online gokkasten uit. En deze zijn voor een erg geslaagd, met goede graphics en unieke bonusspellen.

En nadat ze pas nog Empire Fortune hebben uitgebracht, is het nu alweer tijd voor een nieuwe, Super Heroes.

Super Heroes heeft 20 lijnen en komt uiteraard met een superhelden thema. Wild en gratis spins symbolen komen voor op elke rol. Maar daarnaast biedt Suer Heroes een hele reeks aan willekeurige bonussen, die tijdens elke spin kunnen voorkomen.

Superhelden komen altijd als paar en geven extra prijs tijdens de normale spins.

[fancy_list style=”bullet_list”]
  • Mirage en Raven – Mirage geeft een credit prijs van tussen de 5 en 1000 voor elk hoog symbool dat verschijnt – Raven geeft 1 tot 4 rollen wild.
  • Hopper en Tesla – Hopper geeft tussen de 2 en 5 willekeurige wild symbolen – Tesla veranderd tussen de 2 en 5 symbolen in hetzelfde symbool.[/fancy_list]

Gratis spins bonus

Daarnaast komt Super Heroes met een gratis spins bonus. 3, 4 of 5 free spins symbolen geven 4, 5 en 7 gratis spins.

Tijdens de gratis spins komen er elke spin twee superhelden voor zoals bovenstaand genoemd. Maar nu zijn er nog twee extra. Trance geeft 1 tot 4 extra gratis spins iedere keer als ze verschijnt en Knox geeft een vermenigvuldiger van tussen de 2 en 5.

Je kunt dus veel extra spins winnen waardoor de bonus ronde nog langer duurt.

Super Heroes online gokkast ziet er geweldig uit en alle mogelijke bonussen zijn erg leuk. Tevens kun je flink winnen op deze gokkast, tot 60.000 credit per spin. Bij een inzet van €2,- is dat dus €6.000,-, 3000 keer je inzet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.