Tale of Kyubiko, nieuwe “klassieke” gokkast van Play’n Go

Home » Tale of Kyubiko, nieuwe “klassieke” gokkast van Play’n Go

Tale of Kyubiko is een nieuwe online gokkast van Play’n Go en de eerste nieuwe release van deze provider in 2022.

Dit spel heeft een klassieke setup van 3 rollen, elk 3 symbolen hoog en gebruikt daardoor ook maar 5 lijnen.

Ze hebben gebruik gemaakt van een Japans thema over een vrouw die tussen vrouw en vos kan switchen. Met symbolen als bloesem, lantaarns en ander soort fantastische beesten.

Symbolen, behalve het standaard wild symbool, kunnen stacked (gestapeld) voorkomen op alle rollen. Het spel heeft, zoals gezegd ook standaard wild symbolen en het speciale stacked wild symbool. Dit speciale symbool wordt ook gebruikt voor het initiëren van bonussen.

Tale of Kyubiko gokkast

Inari’s Fortune

Willekeurig, als het speciale wild symbool slechts deels op de rol voorkomt, dan kan deze er overheen getrokken worden om de hele rol te vullen. Dit gebeurt alleen als er ook een winnende combinatie mogelijk is.

Inari’s Dance

Als het speciale wild symbool een volledige rol vult en deel uit maakt van een winnende combinatie dan start deze bonus.

Je ontvangt gratis re-spins waarbij het stacked wild symbool elke keer op een andere rol gaat staan.

Elke keer als dat wild symbool verplaatst gaat de vermenigvuldiger met één stap omhoog. De stappen zijn x2, x5, x10 en x25.

De re-spins blijven doorgaan zolang de wild deel uit maakt van een winnende combinatie. Hierna zal alles weer gereset worden.

Oordeel

Tale of Kyubiko is een van die simpelere gokkast met slechts 3 rollen. Dit zal niet iedereen aanspreken, maar er zijn genoeg spelers die er wel van houden. Zeker omdat sommige van deze gokkasten nog steeds een reeks aan geweldige bonussen heeft.

Helaas is dat bij deze gokkast wat minder. Het spel ziet er geweldig uit, maar spelen op deze gokkast wordt snel saai. Er zit namelijk weinig spannends bij, buiten die speciale wild. Maar deze komt dan weer niet vaak genoeg voor om het interessant te houden.

De re-spins kunnen zeker spannend zijn, zeker als je de x25 vermenigvuldiger weet te halen. Maar dat is dan ook het enige dat deze gokkast ook echt spannend maakt.

Ik persoonlijk ben niet echt een fan, maar oordeel altijd zelf. Je vind Tale of Kyubiko bij bijgaande Play’n Go casino’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.