Microgaming gokkast

Er is al veel over bericht, maar de nieuwe online gokkast van Microgaming, Terminator 2, is nu eindelijk online.

Deze online gokkast gebruikt wederom een erg bekende film als thema, dit zie je steeds vaker aangezien spelers hiervan houden. We hebben al Aliens, The Dark Knight, The Wizard of Oz en nog veel meer andere online gokkasten gezien met een film thema.

Terminator 2 heeft 243 ways in plaats van winlijnen. Ook heeft het wild symbolen op elke rol en scatter symbolen. Tijdens het normale spel kan op elk moment de T-800 bonus starten. Als dot gebeurt zullen alle karakter symbolen een prijs opleveren en als er ook maar één scatter symbool in beeld is, zullen de gratis rondes starten.

Normaal gesproken heb je 3 of meer scatter symbolen nodig om de gratis rondes te starten.

Tijdens de gratis rondes ontvang je 10 gratis spins. De gratis spins worden gespeeld met 1024 ways in plaats van 243 ways, waardoor je dus meer kans hebt op een winnende combinatie. Ook zal tijdens de spins elk T-1000 symbool veranderen in een van de andere karakters als dat een winst oplevert. Hij zal ook altijd veranderen in de hoogst mogelijke win combinatie. Je kunt tijdens de gratis rondes geen extra rondes winnen.

Terminator 2 ziet er fantastisch uit en gebruikt allemaal originele beelden en muziek uit de film. Vooral de hoofd soundtrack vind ik persoonlijk erg goed!

Je kunt deze nieuwe online gokkast nu vinden bij alle Microgaming casino’s.

One thought on “Terminator 2, nieuwe online gokkast van Microgaming”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.