The Dog House Megaways, nu online

Home » The Dog House Megaways, nu online

Pragmatic Play heeft de laatste tijd de ene na de andere geweldige online gokkast uitgebracht, die direct enorm populair zijn bij gokkast spelers. Een van due titels was The Dog House.

Nu heeft deze gokkast de Megaways behandeling gekregen en dat is nu The Dog House Megaways.

Dit betekend dat deze gokkast 6 rollen heeft die elk minimaal 3 en maximaal 7 symbolen hoog zijn. Waarbij tot aan 117649 ways mogelijk zijn per spin.

Wild symbolen komen voor op rollen 2, 3, 4 en 5 en kunnen tevens vermenigvuldigen met x2 of x3. Scatter symbolen komen op alle rollen voor en 3 of meer starten de gratis spins bonus.

  • Gratis Spins Bonus

3, 4, 5 of 6 scatter symbolen starten de bonus. Maar voordat de gratis spins beginnen moet je kiezen uit twee soorten bonussen.

Sticky Wilds Gratis Spins

  • 3 scatter symbolen geven 7 gratis spins
  • 4 scatter symbolen geven 12 gratis spins
  • 5 scatter symbolen geven 15 gratis spins
  • 6 scatter symbolen geven 20 gratis spins

Tijdens de gratis spins zullen alle wild symbolen, sticky wild symbolen worden, wat betekend dat ze dus tot het einde van de bonus op rollen zullen blijven staan. Deze wild symbolen kunnen, net als in het basisspel x1, x2 of x3 betalen. De vermenigvuldiger zal tijdens de gratis spins niet per spin veranderen. Het aantal ways zal wel bij elke spin anders zijn.

Je kunt geen extra spins winnen.

Raining Wilds Gratis Spins

  • 3 scatter symbolen geven 15 gratis spins
  • 4 scatter symbols geven 18 gratis spins
  • 5 scatter symbols geven 25 gratis spins
  • 6 scatter symbols geven 30 gratis spins

Tijdens de gratis spins kunnen er tijdens elke spin tot 6 willekeurige wild symbolen op de rollen worden geplaatst. Deze kunnen ook weer x1, x2 of x3 zijn.

Je kunt geen extra spins winnen.

  • Oordeel

The Dog House Megaways gebruikt hetzelfde kleurrijke thema als het origineel en tevens dezelfde symbolen. Dus spelers die het origineel kennen zullen weinig nieuws tegenkomen.

De Sticky Wilds Gratis Spins zijn ook hetzelfde als in het origineel. Alleen met minder gratis spins, maar daarentegen weer met ways in plaats van lijnen. De Raining Wilds Gratis Spins zijn nieuw.

Eerlijk gezegd kies ik zelf altijd de sticky wilds, naar mijn mening heeft deze bonus veel meer potentieel voor hoge winsten. Maar ik verwacht eerlijk gezegd dat dat persoonlijk is en beide bonussen evenveel kunnen uitbetalen.

Let er wel op dat deze nieuwe Megaways versie, maar ook het origineel erg “high volatile” zijn en dus niet voor elk soort speler.

Uiteindelijk vind ik het origineel en deze Megaways versie beide geweldige gokkasten. Mijn voorkeur gaat zelf nog steeds uit naar het origineel, maar dat is vooral omdat er al zoveel Megaways gokkasten zijn.

Speel The Dog House Megaways nu bij elk betrouwbaar Pragmatic Play Casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.