The Wild Class, nieuwe Play’n Go gokkast

Home » The Wild Class, nieuwe Play’n Go gokkast

The Wild Class is een nieuwe online gokkast van Play’n Go.

Deze nieuwe gokkast gebruikt een jaren ’80 thema en dan het bekende Teen Wolf thema.

The Wild Class gebruikt 20 lijnen op 5 rollen, elk 3 symbolen hoog.

Alle symbolen komen stacked (gestapeld) voor op alle rollen, behalve scatter symbolen. Ook het wild symbool komt stacked voor.

Full Moon Vermenigvuldiger

Als een symbool een rol volledig bedekt dan gaat de vermenigvuldiger omhoog met x1. Tijdens de normale spins kun je dus een maximale vermenigvuldiger van x5 krijgen. Het hoeven niet dezelfde symbolen te zijn.

Blood Moon Gratis Spins

3 of meer scatter symbolen geven 7 gratis spins.

Maar hoe meer scatters hoe beter de bonus. Want tijdens de gratis spins zullen de top 3 symbolen wild worden als je alle 5 de scatters krijgt.

  • 3 scatter symbolen maken 1 karakter wild
  • 4 scatter symbolen maken 2 karakters wild
  • 5 scatter symbolen maken 3 karakters wild

Elk scatter symbool dat tijdens de gratis spins voorkomt geeft 1 extra gratis spin. Tot een maximum van 30 gratis spins in totaal.

Ook wordt de vermenigvuldiger tijdens de gratis spins niet gereset. Deze blijft dus alleen maar verder oplopen voor elke volledig bedekte rol met hetzelfde symbool.

Oordeel

Play’n Go brengt wekelijks een nieuwe online gokkast uit. En dat doen ze al zeker 2 jaar.

Dat is een hele opgave maar ze slagen er eigenlijk bijna altijd in om een interessante gokkast uit te brengen. En dat is ze nu ook weer gelukt.

Het is misschien niet heel vernieuwend. De bonussen zijn al eens eerder gebruikt en niet nieuw. Maar de combinatie van stacked wild symbolen en oplopende vermenigvuldigers maakt The Wild Class toch speciaal. En het houdt je interesse vast.

The Wild Class is zeker een aanrader met een leuk thema en hoge win potentieel. Speel The Wild Class bij elk betrouwbaar Play’n Go casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.