Thunder Screech, nieuw van Play’n Go

Home » Thunder Screech, nieuw van Play’n Go

Play’n Go heeft opnieuw een nieuwe online gokkast uitgebracht, Thunder Screech.

Thunder Screech heeft 10 lijnen op 5 rollen, elk 3 symbolen hoog en komt met een Indiaan-achtig thema met veel dier symbolen. Wild symbolen komen alleen voor op rollen 2, 3 en 4 en scatter alleen op rollen 1, 3 en 5.

Thunder Screech heeft een minimum inzet van €0,10 en een maximum inzet van €100,- per spin en heeft een uitbetalingspercentage van 96,2%.

Deze nieuwe online gokkast komt met een aantal willekeurige bonussen en een gratis spins bonus.

Call Bonus

Tijdens elke normale spin kan deze bonus actief worden en tussen de 5 en 9 willekeurige wild symbolen op de rollen geplaatst.

Strike Bonus

Tijdens elke normale spin kan deze bonus actief worden. Alle wild symbolen worden geüpgrade en worden Thunder Wild symbolen.

Thunder Wild symbolen zijn sticky wild symbolen en geven tevens gratis re-spins. Deze wild symbolen hebben ook een vermenigvuldiger, ze starten op x1 en zullen elke spin verhoogd worden met x1 tot maximaal x3, nadat ze x3 zijn geweest verdwijnen ze van de rollen.

Je blijft re-spins krijgen totdat er geen wild symbolen meer op de rollen voorkomen.

Meer dan één wild tellen bij elkaar op, dus drie keer een x3 wild wordt samen x9.

Gratis Spins Bonus

Krijg je alle drie de scatter symbolen op rollen 1, 3 en 5 dan win je 5 gratis spins.

Tijdens de gratis spins zijn alle wild symbolen Thunder Wild symbolen. En voor elke spin wordt er willekeurig één wild op de rollen gezet.

Je kunt geen extra spins winnen tijdens deze bonus aangezien scatter symbolen niet voorkomen tijdens de gratis spins.

Oordeel

Thunder Screech is niet de meest spannende gokkast die Play’n Go heeft uitgebracht. Maar begrijp me niet verkeerd, hij ziet er goed uit en is leuk om te spelen.

De bonussen komen best regelmatig en zijn goed gedaan, maar verwacht geen enorme hoge winsten zoals je bij sommige titels wel kan krijgen.

Dat is ook weer het voordeel. Dit is geen extreme gokkast en is dus ook leuk voor casual spelers of nieuwe spelers. Tegenwoordig zijn veel gokkast zo extreem dat ze nieuwe spelers kunnen afschrikken. En je kunt nog steeds maximaal 5000 keer de inzet winnen op Thunder Screech.

Speel nu bij elk betrouwbaar Play’n Go casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.