Titanic gokkast nu online beschikbaar

Home » Titanic gokkast nu online beschikbaar

Geweldig nieuws! De bekende gokkast Titanic van Bally is nu online beschikbaar.

Veel spelers zullen deze gokkast kennen uit bijvoorbeeld Holland Casino. En nu is deze dus online te spelen.

Titanic maakt gebruik van de populaire film uit 1997 met originele beelden en muziek, waaronder natuurlijk My Heart Will Go On van Celine Dion.

Titanic gebruikt 25 winlijnen en stacked wild symbolen op alle rollen. En daarnaast een enorme hoeveelheid willekeurige bonussen en bonus spellen. Ik zal beginnen met de willekeurige bonussen. Deze kunnen op elk moment voorkomen tijdens normale rondes.

[fancy_list style=”bullet_list”]
  • Willekeurige jackpot – Drie plaatjes van Jack of Rose verschijnen in beeld na een spin. Kies er een van de drie en win een geldprijs of de Mini of Maxi jackpot.
  • Mystery Double Wilds – 2 tot 5 dubbele wild symbolen worden op de rollen geplaatst, hierna stoppen de rollen met draaien. Deze wild symbolen verdubbelen elke winnende combinatie.
  • Mystery Wild Reels – 2 willekeurige rollen worden compleet wild.
  • Jack’s Drawin – Open vakjes totdat je 3 van hetzelfde schilderij hebt gevonden. De multiplier wordt vermenigvuldigd met je lijn inzet.[/fancy_list]

Maar Titanic online gokkast komt ook met een bonus ronde. Als je de foto van de Titanic op rol 1, 3 en 5 tegelijk krijgt start deze ronde. Je gaat nu naar een wiel dat vanzelf gaat draaien. Kom je op een creditprijs dan ontvang je direct een geldbedrag en draait hij opnieuw. Kom je op een van de vier bonussen, dan start deze bonus ronde.

[fancy_list style=”bullet_list”]
  • Pick Up – Kies een symbool uit de onderste rij. Vind je een credit bedrag dan ga je een rij hoger. Ronde stopt zodra je een vermenigvuldiger vind. Totale credits uit deze bonus worden vermenigvuldigd met het gevonden getal.
  • The Safe – Kies een kluis voor een geldbedrag. Kies daarnaa een voorwerp voor een vermenigvuldiger.
  • Heart of the Ocean – Kies 30, 15, 10 of 6 gratis rondes met een vermenigvuldiger van 1, 2, 3 of 5. Andere rollen worden gebruikt tijdens deze gratis spins. Het wild symbool strekt uit naar links en recht. Een vol scherm wild is mogelijk.
  • Make it Count – Ontvang 10 gratis rondes. Tijdens deze rondes worden er andere symbolen gebruikt. Als een klok symbool op de rol voorkomt, dan ontvang je wat er boven de rollen staat. Dit kan zijn een extra spin, een sticky wild (deze blijft op de rol tot het einde van de gratis spins) of een wild rol (de hele rol word en blijft wild tot het einde van de free spins). Meerdere klokken kunnen elke draai voorkomen op elke rol.[/fancy_list]

Vooral de laatste twee gratis rondes bonussen zijn erg leuk en kunnen veel uitbetalen. Echter zijn deze zeldzamer dan de Pick up en The Safe bonus. Die trouwens ook aardig kunnen uitbetalen.

Ik ben direct verliefd op deze gokkast. Je krijgt de willekeurige bonussen en zelfs het bonus wiel regelmatig. En alle bonussen zijn leuk. Probeer Titanic nu zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.