Treasure Wild, nieuw van Pragmatic Play

Home » Treasure Wild, nieuw van Pragmatic Play

Pragmatic Play heeft opnieuw een online gokkast uitgebracht. Deze keer is dat Treasure Wild.

Treasure Wild komt met 5 rollen, elk 3 symbolen hoog en gebruikt 20 lijnen.

Het gebruikt niet echt een speciaal thema. De symbolen bestaan uit standaard kaart symbolen en symbolen als munten, kronen en kettingen.

Wild symbolen komen stacked (gestapeld) voor op alle rollen. Tevens komen er speciale munt symbolen voor die een waarde op zich hebben staan. Dit zijn waarden van tussen de 0,5 en 50 keer de inzet. Deze komen ook stacked voor op alle rollen.

Gratis Spins Bonus

Krijg je minstens 5 munt symbolen dan starten de gratis spins. Je ontvangt 9 gratis spins.

Voordat gratis spins beginnen worden alle waarden van de munten verzameld in een schatkist. Tevens zullen alle waarden van alle munten tijdens de gratis spins erbij verzameld worden. Hierdoor wordt de waarde van de schatkist steeds hoger.

Elk wild symbool dat tijdens de gratis spins voorkomt zal een uitbetaling geven van de waarde van de schatkist. Heb je bijvoorbeeld €25,- in je schatkist, dan is dus elk wild symbool €25,- waard.

Je kunt geen extra spins winnen.

Oordeel

Treasure Wild is niet echt een vernieuwende online gokkast. Het verzamelen van waarden en die dan uitbetalen zien we vaker. En ook vaak beter.

Eerlijk gezegd is Treasure Wild een beetje saai. Vooral tijdens de normale spins. De gratis spins kunnen wel leuk uitbetalen en deze bonus is dan ook best oké.

Maar als je een hoge waarde verzameld hebt en geen enkele wild ziet, dat kan wel echt frustrerend zijn. En is een mogelijkheid tijdens deze bonus.

Zoals altijd, probeer het zelf en kijk wat je ervan vind. Beschikbaar bij elk betrouwbaar Pragmatic Play casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.