Twee nieuwe Microgaming gokkasten nu online

Home » Twee nieuwe Microgaming gokkasten nu online

Microgaming heeft twee nieuwe online gokkasten uitgebracht die nu bij alle Microgaming casino’s te spelen zijn.

De eerste is een redelijk standaard online gokkast, Lucky Twins. Deze gokkast heeft 9 winlijnen en wild en scatter symbolen op alle rollen. Meer niet. Er zit helaas geen bonus of gratis rondes op deze online gokkast. Maar sommige spelers vinden dat juist een voordeel.

De tweede online gokkast is Peek-a-Boo. Dit is een erg leuke online gokkast met een unieke bonus. Peek-a-Boo heeft 40 winlijnen in het basis spel en stacked wild symbolen op alle rollen.

Naast de rollen staat een meter die je moet vullen. Elke keer als een speciaal zap spook op rol 3 verschijnt zal deze alle andere spoken opzuigen in de meter. Heb je er 10 of meer dan starten de gratis rondes. Je ontvangt 10 gratis rondes, alleen tijdens de rondes speel je op 1024 ways in plaats van 40 winlijnen. Daarnaast komen de wild symbolen nu alleen voor op rollen 4 en 5, maar wel super stacked, dus extra lang.

Krijg je een 3 of een 4 dezelfde tijdens de gratis spins, dan krijg je een gratis re-spin om de combinatie mogelijk af te maken. Je kunt echter niet meer spins winnen tijdens de bonus.

Vooral Peek-a-Boo is een erg leuke online gokkast waarbij je enorm veel kunt winnen. Van beide online gokkasten vind je onderstaand een promotionele video. Beide online gokkasten zijn nu overal beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.