wekelijkse bonussen

Veel wekelijkse deals bij SlotsMillion

0

SlotsMillion is niet alleen één van de grootste aanbieders van online gokkasten. Ze bieden er namelijk bijna 2000 aan van meer dan 40 verschillende software providers.

Ze zijn ook erg aantrekkelijk voor spelers die regelmatig, zelfs wekelijks, leuke bonussen en free spins willen claimen.

Hier zijn alle wekelijkse promoties van SlotsMillion of een rij.

  • SLUNCHBREAK – Elke werkdag tussen 11.00 en 13.00 uur ontvangen alle spelers op elke storting die ze maken een bonus van 20 gratis spins.
  • Ladies’ Night – Elke maandag tussen 19.00 en 23.00 uur ontvangen vrouwelijke spelers een bonus van 40% tot aan €100,- op elke storting die ze maken. Minimum storting van €25,- vereist.
  • Gentlemen’s Night – Elke woensdag tussen 19.00 en 23.00 uur ontvangen mannelijkse spelers een bonus van 40% tot aan €100,- op elke storting die ze maken. Minimum storting van €25,- vereist.
  • Happy Bonus Friday – Elke vrijdag tussen 19.00 en 23.00 uur ontvangen alle spelers een bonus van 50% tot aan €100,- op elke storting die ze maken tot aan een totaal maximum van €100,-.

Dus zoals je ziet kun je wekelijks drie maal free spins en bonussen claimen bij SlotsMillion. Elke week opnieuw.

Maar mocht je nu nog geen account hebben bij SlotsMillion, alle nieuwe spelers ontvangen een bonus van 100% tot aan €100,- op hun eerste storting. Daarnaast ontvangen ze dan ook nog eens 5 dagen lang, 20 gratis spins op diverse top gokkasten. In totaal dus 100 gratis spins.

En zoals gezegd, SlotsMillion heeft mega veel keuze aan online gokkasten. Van alle bekende en populaire providers zoals NetEnt, Microgaming en Play’n Go, maar ook van providers als Ainsworth en Rival Gaming, die je minder vaak tegen komt, maar zeker niet minder interessant zijn.

Bezoek SlotsMillion nu en ontdek zelf wat dit online casino allemaal te bieden heeft.

Bezoek SlotsMillion >>