Vikings go to Hell, nieuw van Yggdrasil Gaming

Home » Vikings go to Hell, nieuw van Yggdrasil Gaming

Na Vikings go Wild en Vikings go Bezerk heeft Yggdrasil Gaming nu Vikings go to Hell uitgebracht.

Het gebruikt opnieuw een Viking thema en lijkt in veel opzichten op de eerdere twee versies, maar toch is deze online gokkast anders.

Deze online gokkast gebruikt 25 lijnen en heeft wild en scatter symbolen op alle rollen. Viking symbolen kunnen stacked (gestapeld) voorkomen op de rollen.

Rage Punten

Links van de rollen staan alle vier de Vikingen met een meter die tot 100 kan gaan. Één van de Vikingen zal al beginnen op 50, de rest op 0. Tijdens het spelen verdien je punten die de meters zullen vullen. Als je een van de meters volledig hebt gevult starten er 7 bezerker gratis spins, waarbij alle Vikingen altijd alle gevechten zullen winnen en dus allemaal sticky wild symbolen worden.

Demon Fight

Als je 2 free spins scatter symbolen krijgt dan start er een bonus. Alle Vikingen op het scherm zullen vechten en als ze winnen wordt dat symbool een sticky wild symbool. Hierna krijg je een gratis re-spin waarbij deze wild symbolen vastgehouden zullen worden.

Schatkisten

Tijdens normale spins en gratis spins kun je op rol 5 een schatkist krijgen. Deze geeft je een good of epic tablet, welke je een extra bonus zal geven.

Tussen de 7 en 16 gratis spins, geldprijzen of rage punten tijdens de normale spins.

2 of 3 extra spins, 2 willekeurige sticky wild symbolen of een wild rol tijdens de gratis spins bonus.

Het epic tablet geeft hogere prijzen dan het good tablet.

Gratis spins bonus

Krijg je 3, 4 of 5 gratis spins symbolen dan win je 7, 12 of 16 gratis spins.

Je start op level 1 en moet een demon verslaan om naar level 2 te komen. Dit doe je door 3x het gevecht te winnen.

Elke Viking die voorkomt op de rollen kan een sticky wild worden als deze wint. Ook zal er altijd één Viking vechten tegen de demon.

Als je de demon hebt verslagen (door 3 keer te winnen), ga je door naar het tweede level.

Alle sticky wild symbolen worden verwijderd en je krijgt 7 nieuwe gratis spins.

Omdat je level 1 hebt verslagen krijg je wel 2 willekeurige sticky wild symbolen en zal één van de 4 Vikingen elk gevecht winnen en dus altijd wild worden.

Als je de level 2 demon ook verslaat dan wordt je totale winst van alle gratis spins vermenigvuldigd met 3 en zullen alle Vikingen de resterende gratis spins altijd wild worden.

Vikings go to Hell is echt een Yggdrasil Gaming gokkast. Fantastische graphics en geluiden en tevens een super spannend bonusspel, dat ook nog eens enorm hoge winst kan uitbetalen als je of veel wild krijgt, of beide levels weet te verslaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.