Vikings, nieuwe online gokkast van NetEnt

Home » Vikings, nieuwe online gokkast van NetEnt

NetEnt heeft weer een nieuwe online gokkast uitgebracht, Vikings.

Vikings gebruikt 243 ways tijdens het basis spel. Symbolen kunnen stacked (gestapeld) voorkomen op alle rollen, behalve het bonus symbool. Bonus symbolen komen alleen voor op rollen 3, 4 en 5.

Vikings heeft ook verschillende bonussen en een gratis spins bonus. Onderstaand leg ik elke bonus een voor een uit.

Hotspot Bonus

Tijdens het basis spel is de middelste rol de Hotspot. Als één van de vier viking symbolen volledig op deze rol voorkomt dan zullen alle viking symbolen op de rollen veranderen in datzelfde viking symbool. Daarna betalen deze uit als scatter. Het maakt dus niet uit waar op de rollen ze staan, je krijgt gewoon een hogere prijs, hoe meer je er hebt.

Shield Wall Bonus

Tijdens het basis spel en tijdens de gratis spins kan er willekeurig een blok schilden voorkomen. Deze zullen veranderen in één en hetzelfde symbool en hierna ontvang je je eventuele prijs. Dit blok van schilden kan tussen de 3×3 symbolen groot zijn, maar zelfs het gehele veld vullen.

Raid Gratis Spins

Als je alle drie de bonus symbolen tegelijkertijd op rollen 3, 4 and 5 krijgt dan starten de Raid Gratis Spins.

Je ontvangt 7 gratis spins waarbij je nu niet op 243 ways, maar op 78125 ways speelt. Je hebt nu 7 rollen, die elk 5 symbolen hoog zijn.

Rollen 3, 4 en 5 hebben nu alle drie de speciale hotspot plekken. Als je in één of meerdere van deze hotspots een volledig viking symbool krijgt dan zullen wederom alle viking symbolen veranderen in één en hetzelfde symbool. Net zoals de Hotspot Bonus.

Doordat je nu veel meer ways hebt kun je ook veel meer symbolen krijgen, tijdens de gratis spins kun dus met deze hotspot bonus veel meer winnen.

Vikings ziet er geweldig uit. Er zijn niet veel NetEnt gokkasten die ways gebruiken. Er is When Pigs Fly en Reel Rush, wat trouwens twee dezelfde gokkasten zijn met een ander thema. Dus het is leuk dat NetEnt weer eens een ways gokkast uitbrengt.

Je kunt ook, zeker tijdens de Raid Gratis Spins, hoge uitbetalingen krijgen.

Vikings is nu te spelen bij elk NetEnt casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.