Pragmatic Play heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Wild Beach Party. Waarom deze gokkast zo heet, geen idee, want de symbolen zijn allemaal fruit. Er staat wel een anime meisje naast de rollen in een bikini, wellicht dat de inspiratie daar vandaan komt.

Tevens moet ik erbij vertellen dat Wild Beach Party een exacte kopie is van Fruit Party 2, een andere Pragmatic Play titel.

Het spel gebruikt een rooster van 7 bij 7 symbolen en gebruikt 49 symbolen. Een winnende combinatie bestaat uit 5 of meer van dezelfde symbolen die horizontaal of verticaal verbonden zijn.

Er komen ook scatter symbolen voor en speciale wild symbolen die hieronder uitgelegd worden.

Basis spel

Wegvallende symbolen

Winnende symbolen worden verwijderd van het rooster en alles zakt door. Nieuwe symbolen vallen bovenop en op deze manier kun je opnieuw een winnende combinatie krijgen. In het spel noemen ze dat een tumble.

Willekeurige wild symbolen

Als er één of meerdere symbolen worden verwijderd kan er willekeurig een wild symbool worden achtergelaten op een van de lege plekken.

Deze wild symbolen starten met een x2 vermenigvuldiger. Als een wild in een winnende combinatie wordt gebruikt dan kan het of verdwijnen of er komt weer een wild symbool terug. Als het terug komt dat zal het nu een x4 vermenigvuldiger hebben. Elke keer als het terug komt loopt het op van x2, x4, x8, x16, x32, x64, x128 en uiteindelijk x256.

Als meer dan één wild symbool gebruikt wordt in een winnende combinatie dan worden de vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld.

Gratis spins bonus

3, 4, 5, 6 of 7 scatter symbolen geven 10, 12, 15, 20 en 25 gratis spins.

Tijdens de gratis spins start de wild vermenigvuldiger nu op x3 en zal deze verhogen naar x9, x27, x81, x243 en uiteindelijk x729.

3 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins geven 5 extra gratis spins.

Gratis spins bonus

Oordeel

Ik denk dat de reden van deze gokkast is om beter te scoren op de Aziatische markt. Die markt ziet graag meer eigen thema’s dan Westerse thema’s. Maar het thema is echt niet sterk.

Tevens is het exact dezelfde gokkast als Fruit Party 2, wat niet eens een hele oude gokkast is.

Ik vind het een leuk spel qua bonussen, net als Fruit Party 2. Maar is eigenlijk geen reden voor een zelfde gokkast met een ander thema.

Je kunt wel echt leuk winnen op deze gokkast en de maximale uitbetaling is 5.000 keer je inzet.

Probeer Wild Beach Party en Fruit Party 2 bij elk betrouwbaar Pragmatic Play casino.

One Reply to “Wild Beach Party, kloon van eerdere release”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Speel bij