Wild Depths, nieuwe van Pragmatic Play

Home » Wild Depths, nieuwe van Pragmatic Play

Wild Depths is een nieuwe online gokkast van Pragmatic Play.

Deze gokkast heeft 5 rollen, elk 4 symbolen hoog en gebruikt 40 lijnen. Het gebruikt een onderwater thema met standaard kaart symbolen en diverse vissen en schelpen. Standaard symbolen kunnen gestapeld voorkomen op alle rollen. Tevens komen er scatter symbolen voor op alle rollen.

Wild symbolen komen alleen voor op rollen 2, 3, 4 en 5. Deze kunnen enkel of dubbel gestapeld voorkomen. Wild symbolen hebben altijd een x2 vermenigvuldiger.

Het spel zelf kan tot maximaal 5000 keer je inzet uitbetalen.

Gokkast

Wandelende Wild Symbolen

Als een of meer wild symbolen op de rollen voorkomen, zullen ze elke spin één plek naar boven drijven totdat ze het scherm verlaten.

Gratis Spins Bonus

3, 4 of 5 scatter symbolen geven 6, 9 en 12 gratis spins.

Als een of meer wild symbolen tijdens de gratis spins voorkomen dan ontvang je de re-spin bonus. Wild symbolen gaan net als normaal één plek omhoog, maar voor elke re-spin gaat de vermenigvuldiger met x1 omhoog, zonder maximum.
Zolang er wild symbolen bij blijven vallen of in beeld blijven staan gaan de re-spins door en blijft de vermenigvuldiger oplopen. Zodra er geen wilds meer voorkomen dan reset de vermenigvuldiger weer naar x1.

Drie scatter symbolen tijdens de gratis spins geven 5 extra gratis spins.

Oordeel

Wild Depths ziet er schattig en kleurrijk uit, het lijkt wel uit een Pixar animatiefilm.

Ook vallen de speciale wild symbolen en de gratis spins best regelmatig. Maar er zitten ook vaak, minder geweldige gratis spins tussen, waarbij je niet veel wint. Maar een keer in de zoveel tijd zit er echt een leuke en hoge winst bonus tussen. En daar ga je voor natuurlijk.

Ik vind het een geslaagd spel, maar het kan wel eens frustrerend zijn als je een aantal keer gratis spins krijgt die niet heel veel uitbetalen. Al is de kans op een hele hoge winst altijd aanwezig.

Speel Wild Depths bij elk betrouwbaar online casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.