Wild Falls, nieuwe online gokkast van Play’n Go

Home » Wild Falls, nieuwe online gokkast van Play’n Go

Play’n Go heeft deze maand ook weer een nieuwe online gokkast uitgebracht, Wild Falls.

Deze nieuwe online gokkast gebruikt 20 lijnen op 5 rollen met een goedzoekers thema.

Boven de gokkast zie je diverse schatkisten drijven, deze schatkisten zijn wild symbolen.

River of Gold

De schatkisten kunnen tijdens elke spin naar beneden op de rollen drijven. Als dat gebeurt word deze wild vastgehouden en krijg je een gratis re-spin. Je blijft re-spins krijgen totdat er geen nieuwe schatkisten meer bij komen of als je er 3 of meer hebt op rollen 2, 3 en 4. Dit zijn de enige rollen waarop deze wild symbolen kunnen voorkomen.

Als je op rollen 2, 3 and 4 minstens 1 schatkost per rol hebt dan start de gratis spins bonus.

Je ontvangt een oneindig aantal gratis spins zolang er schatkisten op de rollen blijven voorkomen. Na elke spin zal de schatkist één rij zakken, totdat deze van de gokkast afzakt. Nieuwe schatkisten kunnen erbij blijven vallen.

Super River of Gold

Willekeurig tijdens elke spin kunnen de schatkisten boven de rollen goud worden. Dit is de Gold Rush bonus. Dit werkt exact hetzelfde als de River of Gold bonus zoals hierboven uitgelegd, maar nu heeft elke schatkist een vermenigvuldiger van x2, x3 of x5. Heb je er 3 op rollen 2, 3 en 4 dan starten er ook weer gratis spins, maar nu met de gouden schatkisten en de vermenigvuldigers.

Je kunt tijdens deze bonus dus een vermenigvuldiger van 125x de winnende combinatie krijgen als je 3 maal een x5 op de schatkisten hebt staan. Dit betaald dan een enorm bedrag uit.

Tijdens deze bonus kun je het meeste winnen en ook aanzienlijke bedragen.

 

Deze nieuwe online gokkast, Wild Falls, is echt een aanrader. Het spel ziet er goed uit, de muziek klopt en je kunt er flink op winnen, precies wat ik zoek bij een online gokkast.

Je vind Wild Falls onder andere bij Gate777, maar ook bij alle andere online casino’s die Play’n Go gokkasten aanbieden. Bekijk ook het YouTube filmpje voor een eerste indruk van Wild Falls.

[button link=”https://begin.gate777.com/redirect.aspx?pid=4021&bid=1719″ size=”medium” target=”blank”]Bezoek Gate777 >>[/button]

Wild Falls – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.