Wild West Gold, nieuwe Pragmatic Play gokkast

Home » Wild West Gold, nieuwe Pragmatic Play gokkast

Pragmatic Play heeft een geweldige nieuwe online gokkast uitgebracht, met een kans op enorm hoge winsten.

Deze nieuwe gokkast, Wild West Gold, heeft een klassiek western thema met 40 lijnen op 5 rollen, elk 4 symbolen hoog. Alle lage symbolen kunnen dubbel gestapeld per rol voorkomen. Daarnaast komen op rollen 2, 3 en 4 wild symbolen voor en scatter symbolen op rollen 1, 3 en 5.

Wild Symbolen

Zoals gezegd, wild symbolen komen alleen voor op rollen 2, 3 en 4. Elk wild symbool heeft een willekeurige vermenigvuldiger van x2, x3 of x5. Tevens tellen meerdere wild symbolen in een winnende combinatie met elkaar op. Dus 3 maal een wild met x5, betaald x125.

Gratis spins bonus

Als je alle drie de scatter symbolen op rollen 1, 3 en 5 krijgt dan starten er 8 gratis spins.

Tijdens de gratis spins zal elk wild symbool een sticky wild symbool worden en dus op de rollen blijven staan tot het einde van de bonus.

Scatter symbolen komen nu op normale symbolen voor op alle rollen en geven extra gratis spins als je er minimaal 2 krijgt.

  • 2 scatter symbolen – 4 extra spins
  • 3 scatter symbolen – 8 extra spins
  • 4 scatter symbolen – 12 extra spins
  • 5 scatter symbolen – 20 extra spins

Oordeel

Wild West Gold is een geweldige nieuwe online gokkast van Pragmatic Play. De gokkast is kleurrijk en ziet er goed uit. Speelt soepel en je kunt autospin gebruiken, quick spin, turbo spin. Je kunt dus spelen zoals jij het fijnste vind.

Tijdens het basis spel zul je niet enorm veel hoge bedragen winnen. Maar de uitbetalingen zijn zeker niet teleurstellend.

Maar de gratis spins bonus maakt het echt spannend. Je wilt uiteraard flink veel van die sticky wild symbolen om elke spin hoge winsten te pakken. En wat extra spins, wat met 2 scatter symbolen al mogelijk is, voegen ook wat extra spanning toe.

Let op dat je op de gokkast enorm hoge bedragen kunt winnen, maar de volatiliteit enorm hoog is. Dus veel loze spins, maar met de kans op enorm hoge uitbetalingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.