Wild Worlds, nieuwe NetEnt gokkast

Home » Wild Worlds, nieuwe NetEnt gokkast

NetEnt heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Wild Worlds.

Wild Worlds gebruikt een superhelden thema waarin je tijdens de gratis spins tegen monsters en bazen moet vechten.

Het spel gebruikt een grid van 5 bij 5 symbolen. 3 of meer dezelfde symbolen horizontaal of verticaal tellen als een winnende combinatie.

Het spel gebruikt ook een avalanche functie, net zoals bijvoorbeeld Gonzo’s Quest. Elke winnende combinatie wordt verwijderd en nieuwe symbolen vallen bovenop voor de mogelijkheid tot een nieuwe winnende combinatie.

Wild Worlds heeft ook verschillende bonussen en gratis spins bonussen.

Hero Wilds

Als je een winnende combinatie krijgt met helden symbolen dan worden alle helden symbolen van dezelfde kleur die niet in een winnende combinatie voorkomen wild voor de volgende avalanche.

Destroy Bonus

Als je geen winnende combinatie hebt dan kan deze bonus willekeurig voorkomen. Alle symbolen worden verwijderd, behalve van één kleur en eventuele scatter symbolen.

Gratis spins bonussen

Als je 3 scatter symbolen krijgt start je de gratis spins bonus. Er verschijnt een wiel en deze zal stoppen op één van de 3 werelden. In elke wereld bevecht je verschillende monsters en bazen. Elke winnende combinatie doet schade aan deze monsters en bazen. Als een held drie keer heeft aangevallen volgt er een speciale bonus aanval.

Als je een monster verslaat of een onderdeel van de baas verslaat dan activeert er een speciaal wild symbool.

[fancy_list style=”bullet_list”]
  • Ice World – 8 gratis spins met zware wild symbolen, deze blijven op de rollen als ze onderdeel hebben uitgemaakt van een winnende combinatie
  • Fire Lands – 8 gratis spin met 2 tot 4 willekeurige wild symbolen
  • Dark Forest – 8 free spins met willekeurige wild symbolen. Als een wild symbool in een winnende combinatie voorkomt dan zal deze verdwijen en voor de volgende avalanche zullen ze nu naast en onder deze plek verschijnen[/fancy_list]

Als je in staat bent om alle monsters en de baas te verslaan dan starten er opnieuw 8 gratis spins en beginnen de gevechten weer opnieuw.

 

Wild Worlds is een beetje lastig uit te leggen, maar geloof me, als je het spel speelt is snel heel duidelijk hoe alles werkt.

Ik verwacht dat veel spelers dit een leuke online gokkast gaan vinden. Vooral de gratis spins zijn erg leuk. Ik zelf ben nogal verdeeld over deze online gokkast, aan de ene kant een unieke en leuke gokkast, maar aan de andere kant heb ik nog niet echt hoge winsten gezien.

Speel Wild Worlds nu bij alle betrouwbare NetEnt casino’s, waaronder Cashmio. Hier ontvang je als nieuwe speler 20 gratis spins zonder storting.

[button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Wild Worlds – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.