Willy’s Hot Chillies, nieuw van NetEnt

Home » Willy’s Hot Chillies, nieuw van NetEnt

De nieuwste online gokkast van NetEnt, Willy’s Hot Chillies, past perfect bij deze zomer.

Het spel gebruikt een Mexicaans thema met kleurrijke symbolen die allemaal stacked (gestapeld) kunnen voorkomen op de rollen. Tevens komen er stacked wild symbolen voor op rollen 2, 3, 4 en 5.

Deze wild symbolen hebben tevens een willekeurige vermenigvuldiger van x2, x3, x4 of zelfs x5. En ze tellen op als er meerdere tegelijk in een combinatie voorkomen. Een x3 en een x5 worden samen een x8 vermenigvuldiger.

Willy’s Hot Wheel Bonus

Als je op rol 1 het bonus symbool krijgt en op minstens één van de andere rollen een volledige rol met wild symbolen, dan start je de Willy’s Hot Wheel Bonus.

Elke volledige rol wordt een pijl en geeft een bepaald aantal spins. Heb je bijvoorbeeld allemaal x4 wild symbolen op een rol, dan ontvang je 12 spins, 4 voor elk wild symbool op die rol. Je kunt dus meerdere pijlen met verschillende aantal spins ontvangen.

Een rol met speciale symbolen zal boven de pijlen gaan draaien en als een symbool boven een pijl stopt, dan ontvang je die prijs. Dat kan een cash prijs zijn, extra spins voor desbetreffende pijl of zelfs een extra pijl.

Tevens staan er boven de bonus symbolen af en toe ook peper symbolen. Deze worden verzameld en vermenigvuldigen de totale winsten van de cash prijzen.

De bonus is voorbij als er op geen enkele pijl meer spins over zijn.

Oordeel

Ik ben erg tevreden over deze nieuwe online gokkast van NetEnt. Het spel ziet er kleurrijk uit en heeft echt een zomers, Mexicaans thema. Tevens kun je best leuke bedragen winnen. Het zijn geen enorme winsten die je op “high volatile” gokkasten ziet, maar uitbetalingen van 100, 200 of meer maal je inzet komen best regelmatig voor. Vooral als je meerdere wild symbolen in een combinatie krijgt. Of tijdens de leuke en unieke bonus

NetEnt heeft een leuke aanvulling met Willy’s Hot Chillies en ik raadt deze gokkast ook zeker aan. Je vind hem bij alle betrouwbare NetEnt casino’s, waaronder Cashmio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.