Wolf Hunters, nieuwe van Yggdrasil Gaming

Home » Wolf Hunters, nieuwe van Yggdrasil Gaming

Yggdrasil Gaming heeft een erg mooie nieuwe online gokkast uitgebracht, Wolf Hunters.

Deze online gokkast, met een weerwolf thema, heeft 20 lijnen en een hele reeks aan bonussen en gratis spins bonussen. Hieronder vind je alle bonussen en tevens een video voor een eerste indruk van Wolf Hunters.

Re-spins

Als er één of meerdere wild symbolen op de rollen landen, dan worden deze vastgehouden (sticky) en zullen de rollen opnieuw draaien. Zolang er nieuwe wild symbolen bijvallen zul je steeds opnieuw een re-spin ontvangen.

Weerwolf symbolen

Elk weerwolf symbool dat verschijnt zal worden aangevallen door één van de twee jagers. Als de jager wint dan wordt de weerwolf wild en ontvang je dus een re-spin zoals hierboven genoemd. Tevens verliest de weerwolf 1 punt van zijn gezondheid bovenin beeld en ontvangt de betreffende jager 1 rage punt bij zijn meter.

Gratis spins bonus

Als je het bonus symbool op rol 1 en 5 krijgt ontvang je 10 gratis spins. Tijdens de gratis spins heb je twee maal zoveel kans dat de jagers het gevecht met weerwolven winnen.

Tevens kunt je speciale symbolen ontvangen tijdens de gratis spins die de jagers opwaarderen. Als een jager is opgewaardeerd ontvang je 2 extra gratis spins.

De mannelijke jager zal dan tevens alle wild symbolen naar links uitstrekken. De vrouwelijke jager zal de wild symbolen naar onder en boven uitstrekken.

Hunter gratis spins bonus

Als je de meter van één van de twee jagers volledig hebt gevuld met rage ontvang je 10 gratis spins waarbij die jager al direct is opgewaardeerd, zoal hierboven vermeld.

Slayer gratis spins bonus

Als je meter van de weerwolf tot 0 weet terug te brengen dan ontvang je 10 gratis spins waarbij elk weerwolf symbool automatisch wild wordt en tevens uitstrekt.

Zoals gezegd, enorm veel bonussen op deze nieuwe online gokkast van Yggdrasil Gaming. En zoals je ziet, spaar je voor sommige van deze bonussen. Maar geen zorgen, de gokkast onthoudt hoe ver je bent. Je kunt dus rustig tussendoor stoppen en op een later tijdstip verder spelen, je voortgang blijft bewaard.

Speel Wolf Hunters bij alle online casino’s die Yggdrasil Gaming gokkasten aanbieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.