Yahtzee, Williams Interactive

Williams Interactive heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Yahtzee.

Yahtzee, maakt natuurlijk gebruik van het beroemde dobbelspel.

Deze online gokkast komt met 25 winlijnen, wild symbolen en speciale bonus symbolen.

Op rol 5 komt een speciaal bonus symbool voor. Dot bonus symbool voegt vermenigvuldigers toe bovenaan het scherm. Zodra je minimaal 1 vermenigvuldiger, of bonus symbool, hebt verzameld kun je op elk moment het bonus spel starten. Als je er 5 verzameld start het spel automatisch. Hoe meer je inzet, hoe sneller je deze vult. Bij een maximale inzet van €2,- begint het bonusspel meteen als het bonus symbool valt.

Tijdens het bonus spel krijg je 3 kansen op 5 dezelfde te gooien. Doe je dit in de eerste worp en zit je op de 5x vermenigvuldiger, dan win je meteen de jackpot van 1750 keer je inzet.

Als je er langer over doet ontvang je lagere prijzen, of als je het niet haalt ontvang je prijzen voor 1 paar, 3 dezelfde of allemaal verschillende dobbelstenen.

Daarnaast zitten er ook speciale “roll” symbolen op de rollen. Als je er 5 krijgt van links naar rechts, maakt niet uit hoe ze staan, dan start de speciale “free roll” bonus. Je krijgt dan maar 1 poging, maar 4 van de 5 dobbelstenen hebben al hetzelfde nummer. Je hebt dus altijd 4-of-a-kind.

Tevens heb je de kans dat willekeurig alle wild symbolen een vermenigvuldiger krijgen van maximaal 36 keer je inzet. Hiermee kun je ook enorm hoge bedragen winnen.

Yahtzee is een erg leuke, nieuwe online gokkast en de bonus spellen zijn uniek. Hierdoor blijft het een leuk spel om te spelen. En zoals je van Williams Interactive gewend bent kun je op deze gokkast flinke bedragen winnen. De bonusspellen komen ook regelmatig langs, waardoor het niet verveelt.

Helaas hebben nog niet alle online casino’s die Williams INteractive aanbieden deze gokkast toegevoegd. Maar je kunt hem wel al spelen bij een van de betere, Slots Magic. Zelfs met €10,- gratis, zonder storting.

Onderstaand nog een promotionele video van Yahtzee.

[button link=”http://site.slotsmagic.com/index.cgi?aname=byebyebaby” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Slots Magic >>[/button]

Yahtzee – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.