Zeus 1000, nieuwe online gokkast met Colossal Reels

Home » Zeus 1000, nieuwe online gokkast met Colossal Reels

Williams Interactive heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Zeus 1000.

Het is inmiddels de derde online Zeus titel na Zeus en Zeus III. En tevens al de vijfde colossal reel titel na Kiss, Spartacus, Lunaris en Giant’s Gold.

Voor de mensen die colossal reels niet kennen. In totaal heeft Zeus 1000 100 winlijnen. 20 op de linker rollen set en 80 op de rechter rollen set, de colossal set.

Wild symbolen komen alleen op de linker rollen set voor en als een wild symbool de gehele rol vult dan wordt deze verplaatst naar de rechter rollen set. Daarnaast komt Zeus 1000 ook met een speciale bonus ronde.

Krijg 3 of meer scatter symbolen op de kleine en/of grote rollen set en je ontvang 10 tot 25 gratis rondes. Als tijdens de gratis rondes de eerste rol van de linker rollen set helemaal gevuld word met Zeus symbolen, dan worden er in totaal tussen de 100 en 1000 Zeus symbolen toegevoegd aan de rollen. Hierdoor ontstaat er een grotere kans op winst met het Zeus symbool en dus grotere winst.

Zeus 1000 ziet er gelikt uit en het bonus spel komt niet al te zeldzaam. Je kunt Zeus 1000 spelen bij slechts een aantal online casino’s. Onder andere bij Slots Magic.

Ik heb tevens een YouTube video  toegevoegd van een speler die een grote winst krijgt op Zeus 1000.

[button link=”http://site.gotoslotsmagic.com/index.cgi?aname=byebyebaby” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Slots Magic >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.